Connery

Halo live-action serie rammer i 2022

Se første klip fra Halo

I november 2021 fylder Xbox 20 år - det samme gælder konsollens lanceringstitel Halo, der siden da har leveret en helt række af shooter-spil. 

Sideløbende er der over de seneste år blevet udviklet en live-action serie, baseret på spilfranchiset, og i kølvandet på Xbox egen 20-års fejring, dukkede den første teaser til den nye serie op. Og endnu vigtigere: Nyheden om at serien lander på streaming i løbet af 2022. 

Teaseren er netop meget teaseragtig, med en række close-ups af Master Chief - og en enkelt linje fra Cortana, der siger: Hello, Master Chief. It's provocative, it gets the people going.

Franchiset har været forsøgt bragt til live som film og serie i årevis, men først i 2018 blev den endelig bekræftet - Under den spæde start, skulle serien produceres til den amerikanske kanal Showtime, men siden da er den rykket over til den nye streamingtjeneste Paramount+, hvor den altså nu afventer en premiere i løbet af 2022. 

Den kommende serie ledes an med Pablo Schreiber i hovedrollen som Master Chief, og mens det store cast er befolket af relativt ukendte skuespillere, er der en overraskelse til fans af spilserien, bag stemmen for stemmeassistenten Cortana, finder man nemlig Jen Taylor, der har lagt stemme til "karakteren", siden udgivelsen af Halo i 2001. 

Se teaseren her:

ANNONCE
Halo - Teaser
Del

Seneste nyt