Connery

Halo: Infinite og Xbox andre store spilafsløringer

Det bedste fra Xbox Series X

Folk har længe afventet Xbox store præsentation af gameplay og eksklusive titler til den kommende Xbox Series X. 

For selvom Xbox på papiret er en kraftigere konsol på nogle punkter, end PlayStation 5, står og falder valget mellem konsollerne for rigtig mange, på hvilke spil man får - eller går glip af. 

Nu har Xbox så løftet sløret for en håndfuld af deres store titler, og en række mindre - som bliver Xbox-eksklusive - eller i hvert fald ikke dukker op på PlayStation. 

Det helt store forhåbning til et Next-gen spil der kan drive salg for Xbox Series X er selvfølgelig næste omgang Halo, Halo: Infinite

ANNONCE
Halo: Infinite - Step Inside

Spaceshooteren der for mange står som en af de bedste franchises for Xbox, blev præsenteret i både en ny trailer og en 8 minutter demo af gameplayet - som er det første vi ser af dette spil. 

Halo: Infinite ligner en retur til form, og under præsentationen var der mange der så ligheder med det gode gamle Halo 3. 

Og ja, Halo: Infinite ser virkelig flot ud - men under hele præsentationen, sad jeg med en nagende følelse af - at det ikke helt var så imponerende et spil, som jeg havde håbet at se. 

Når det er sagt, ser det ud til at kunne blive en yderst velpoleret space-shooter - og der er raytracing og view-distance galore. 

ANNONCE
Halo: Infinite - Gameplay

Efter præsentationen af Halo, gik Xbox videre til andre af deres nøgle-franchises, som blandt andet bliver State of Decay 3 og en ny omgang Forza Motorsport (Der ser yderst imponerende flot ud). 

Forza Motorsport
State of Decay 3
Everwild
Avowed - Obsidian RPG

Herefter blev det til en række annonceringer af cross-platform spil og Xbox Konsol-eksklusive (Så også PC) spil, de mest interessante var Avowed et RPG-spil fra Obsidian, Everwild og Psychonauts.

Xbox sluttede præsentationen af med at opsummere hvor ekstremt mange eksklusive titler de er klar med - og at der er "Mere på vej". 

For at afslutte med en lille teaser af af Fable:

ANNONCE
Fable - Announce trailer

Du kan se hele lineuppet af annonceringer i den timelange Xbox Game Showcase her:

Xbox Game Showcase
Del

Seneste nyt