Connery

Halo: Infinite, Age of Empires, Forza Horizon 5, Stalker 2...

Xbox går all in på Game Pass og exclusives

I weekenden gik Xbox til deres årlige E3 gaming showcase, med nyopkøbte Bethesda Studios på sidelinjen - resultatet blev et gennempakket program af kommende spiltitler, der for 27 af titlernes vedkommende er spil, der er tilgængelige på Xbox Game Pass fra udgivelsesdatoen. 

Xbox har ellers haft lidt af en tørke i deres line-up af især eksklusive titler, især sparket i gang i Halo: Infinite, der burde have været med til for alvor at sparke gang i udgivelsen af de nye Xbox Series konsoller. 

Men nu er der nyt. Ja nærmest om det hele.

ANNONCE
Halo: Infinite - Multiplayer reveal

Halo: Infinite

Da det blev tydeligt sidste efterår, at Halo-fans ikke var tilfredse med Halo: Infinites tilstand, fik spillet udsat lanceringen - og 343 Industries tog tilbage til tegnebrættet. 

Nu er spillet tilbage på plakaten - og det blev annonceret med en storstilet ny trailer, der i den grad var fan-pleasende. 

Halo: Infinite kunne også annoncere, at spillet får free-to-play multiplayer gameplay.. Og, det nye spil bliver gratis for Xbox Game Pass-abonnenter, når det lanceres til.. jul?

ANNONCE
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Forza er tilbage med den sjove del af spilfranchisen: Et nyt Horizon. Horizon er som bekendt det mere arkade-prægede hav-en-fest-mens-du-spiller racerspil i Forza-serien, og Forza Horizon 5 leverer fra første øjekast. 

Det nye spil tager Horizon racene til Mexico, med endnu flere vilde nye biler - og en fantastisk in-game trailer. 

Tjek den ud - og overvej, om det  er et spil du skal spille på Xbox Game Pass, når det udkommer 9. november 2021.

ANNONCE
Stalker 2: Heart of Chernobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2

Gyserspillet STALKER vender tilbage - det nye open-world spil lanceres på PC og konsol. Denne gang tager spillet fat i overnaturlige kræfter i Chernobyl, og de radioaktive omgivelser, ser ud til at være en passende tilføjelse til det creepy gameplay.

Og meget, meget mere Game Pass

Xbox kunne i samme ombæring annoncere en masse spil, som er på vej til Xbox Serie via Xbox Game Pass - det gælder blandt andet Age of Empires IV, Back 4 Blood, Hades, Among Us, Yakuza Like a Dragon og en Pirates of the Caribbean crossover med det populære Xbox-spil Sea of Thieves.

Se hele afsløringsceremonien i videoen herunder:

ANNONCE
Xbox og Bethesda game showcase
Del

Seneste nyt