Connery

Hafthor 'Mountain' Björnsson slår verdensrekorden i fustagekast

Hey bro, hent lige en ny fustage!

Stærkmandskonkurrencer er noget af det mest fascinerende i sportsverdenen. For det første er det en af de mest basale konkurrencer: Hvem er stærkest? For det andet, er spredningen af discipliner fantastisk: Hvem kan trække en lastbil længst, hvam kan løfte et træ, hvem kan kaste med den her metaltønde? Listen er kilometerlang. 

Det tiltalende aspekt i det, ligger også i at de fleste af konkurrencerne bunder i noget, der minder om en: "Hey, hold lige min øl"-situation.

Lige præcis det, må være grunden for denne disciplin, som Hafthor Björnsson afstraffer: "Hey, hold lige min øl, mens jeg ser hvor højt jeg kan kaste den her fustage!"

ANNONCE
Hafthor 'Mountain' Björnsson slår verdensrekorden i fustagekast

Ja, den ryger ret højt op. Faktisk så højt, at den slår verdensrekorden. Tønden er en 15 kilo tung fustage, der bliver sendt godt 7 meter op i luften. 

Kommentaren fra bjerget? "Det var let - jeg kunne have kastet den gennem taget hvis det skulle være!". Næste gang Hafthor, næste gang...

ANNONCE
Vildskab!
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt