Connery

Håndbold VM

VM-slutrunden er lige oppe over - og der findes folk, der glæder sig.

VM i håndbold, der afholdes i Sverige, står for døren. Det er tid til at uddele øretæver og lade boldene piske ind omkring ørerne på keeperne. Vi skal se Mikkel Hansen, Niklas Landin, Bo Spellerberg, Kasper Nielsen, Thomas Mogensen og naturligvis Ulrik Wilbek for fuld udblæsning.

Michael V. Knudsen har i 12. time meldt fra til slutrunden, så det er desværre et svækket midterforsvar, vi stiller med. Denne svækkelse kræver, at fx Jesper Nøddesbo, Rene Toft Hansen og Kasper Nielsen virkelig finder storspillet frem.

ANNONCE
dhf.dk - Håndbold VM dhf.dk
At vi samtidig er midt i et generationsskifte på holdet, gør ikke udfordringerne meget mindre, men når spillere som Anders Eggert, Kasper Søndergaard og Niklas Landin i målet spiller op til deres bedste, så ser det ikke så sort ud, som man kunne frygte.

Et avancement fra den indledende pulje burde helt klart være inden for rækkevidde, om end vi i Serbien, Kroatien og til dels Algeriet (Danmark spiller altid elendigt mod afrikanske hold pga. deres ekstremt offensive forsvar og vanvittige fysik) løber ind i nogle forhindringer på vejen, der ellers kommer til at byde på Rumænien og Australien.

Danmarks program for de indledende runder, der alle spilles i Malmö:

14/1 Danmark - Australien

16/1 Rumænien - Danmark

17/1 Danmark - Serbien

19/1 Danmark - Algeriet

20/1 Kroatien Danmark

Specielt kampen mod Kroatien bliver en nøglekamp. Naturligvis kan vi tåle et nederlag, men omvendt vil en sejr her give et ekstra boost i den videre færd mod toppen af håndboldverdenen.

I modsætning til tidligere slutrunder, hvor forventningerne har været høje til holdet, står vi i år som en underdog. En underdog, de øvrige nationer har kæmpe respekt for, men ikke desto mindre er der mange ting der skal flaske sig, før end vi kan/bør drømme om medaljer.
ANNONCE
Truppen pr. 9/1
Niklas Landin

Søren Rasmussen

Hans Lindberg

Lasse Svan Hansen

Lars Christiansen

Anders Eggert

Kasper Søndergaard

Mads Christiansen

Bo Spellerberg

Thomas Mogensen

Mikkel Hansen

Lasse Boesen

Kasper Nielsen

Jesper Nøddesbo

René Toft Hansen

Spilforslag
Der findes et utal af spiludbydere, der tilbyder spil på stort og småt. Her er et par ideer:

Dansk topscorer: Anders Eggert

Flest udvisninger: Kasper Nielsen

Danmark slutter i top 5

Danmark vinder med +15 over Australien
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce