Connery

H2O lancerer capsule collection der sender minderne tilbage til 90'erne

Mere nostalgi fra genopstandne H2O

Det er ikke meget mere end et år siden, at H2O relancerede en del af deres virksomhed som et fashionbrand. 

Det var godt spottet, for athleisure-trenden er bare vokset siden da. Nu lanceres der så en begrænset kollektion, der i samme tråd sender tankerne tilbage til oprindelsen. 

ANNONCE
H2O lancerer capsule collection der sender minderne tilbage til 90'erne

Kollektionen består af tre nye styles, der markerer H2O genopstandelsen og flirter med det bedste og mest ikoniske fra fordums storhedstid, alt imens æstetikken er kombineret med nye kvaliteter, pasformer og finjusteringer, der lever op til den nye generations krav. 
"H2O var kendt for den her særlige, rene bomuldskvalitet, som du ikke fik hos konkurrenterne. Og allermest kendt var de for farverne, og den måde de kombinerede dem på. Det er farverne og bomulden folk husker H2O for, så det har vi prioriteret højt," siger Nikolaj Valentin.
 
CAPSULE, som kollektionen er navngivet, inkluderer en tee, en sweatshirt og et par shorts - traditionen tro i 100% bomuld. Hvert item er produceret i et begrænset pålæg på 100 stk.
 
Fra håndboldspillere til modefolket 
H2O kom til verden som et sportsmærke i 1982 og indledte sin nu 34 år gamle historie med at designe håndboldtøj til Helsingør IF i samarbejde med holdets absolutte stjerne, landholdsspilleren Jens Erik Roepstorff. 
 
I dag har relanceringen af ikoniske mærker ramt modebilledet, og efterspørgslen efterlader ingen tvivl om, at modefolket er klar til at favne H2O på ny. 
 
"H2O rammer både dem, der kan huske tøjet fra 80’erne og 90’erne, men også nutidig stilbevidst gruppe som har taget mærket til sig. Vi har også gjort meget ud af at fortolke designet på en ny måde, så det ikke bare bliver retro og et pudsigt bekendtskab fra gammel tid" siger Steffen Larsen.
Tro mod de værdier, som H2O har båret med sig siden begyndelsen i 1982
 
Steffen Larsen og Nikolaj Valentin, fra S.T. VALENTIN står sammen med H2O's design team bag den nye kollektion med inspiration fra H2O’s gamle arkiver. I idé processen har det været alfa og omega at være tro mod de værdier, som H2O har båret med sig siden begyndelsen i 1982.
 
Den nye kollektion rammer udvalgte butikkerne torsdag den 29/9-2016 kl. 12.00.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt