Connery

Gysermaraton: Blumhouse og Prime Video byder på hele 4 nye gyserfilm til efteråret

Klar til en gyseraften?

Blumhouse er kendt for nogle vilde gyserprojekter gennem årene, og man ved bare, at det bliver en creepy omgang, når deres logo dukker op på skærmen.

Vi snakker Paranormal Activity, Insidious, Get Out og Happy Death Day.

I optakten til årets Halloween har Prime Video sammen med Blumhouse disket op med hele 4 nye gyserfilm til oktober.

Og samtlige trailers er netop landet!

Se med herunder for en solid omgang gys til efteråret: 

ANNONCE

Bingo Hell

En pensionist opdager, at hendes elskede bingohal er blevet overtaget af en mystisk forretningsmand. Hun vil bekæmpe hans jerngreb om deres ellers fredelige samfund, men da han pludselig bliver dræbt på bestialsk vis, opdager de, at der lurer en større fjende i nabolaget!

Premiere: 1. oktober (Prime Video)
ANNONCE

Black as Night

Hybrid-gyser, der følger en teenagepige, som bekæmper en gruppe vampyrer! Sammen med hendes andre teenage-venner drager de til vampyrernes base for at møde dem ansigt til ansigt, så deres nabolag kan blive normalt igen.

Premiere: 1. oktober (Prime Video)

ANNONCE

Madres

Et ungt ægtepar drager til en lille Californisk by i 70'erne, hvor de skal stå for driften af en farm alene. Isoleret fra samfundet begynder de at blive plaget af mareridt og inden længe begynder der at dukke mistanke op om, at de tidligere beboere forsvandt på en unaturlig vis.

Premiere: 8. oktober (Prime Video)

ANNONCE

The Manor

Et plejehjem bliver invaderet af en mørk overnaturlig trussel og hjemsøgelser i denne gotiske horrorfilm med et moderne take!

Premiere. 8. oktober (Prime Video)

Del

Seneste nyt

Annonce