Connery

Guru fyrede op under ”Lorteøen”

Guru og Solar i Amager Bio. Torsdag d. 16.03. Læs anmeldelse og se billeder!

4 ud af 6 stjerner
Torsdag aften havde Amager besøg af en af hiphoppens største stjerner. Den amerikanske rapper Guru gæstede Amager Bio sammen med DJ'en Doo Wop, og produceren/rapperen Solar, som et led i deres verdensturné.

Guru er nok bedst kendt som rapperen i duoen Gangstarr, der også består af den højt respekterede DJ Premier. Derudover har Guru lavet flere soloprojekter, blandt andet hans efterhånden legendariske Jazzmatazz-produktioner og nogle enkelte soloalbums.

 

ANNONCE
Guru fyrede op under ”Lorteøen”
Aftenen i Amager Bio bar i høj grad præg af, at det er de klassiske Gangstarr- og Jazzmatazznumre publikum gerne vil høre. Albummet Version 7.0 The Street Scriptures som Guru udgav sidste år sammen med Solar indeholder da nogle enkelte gode numre, men det er på ingen måde noget der kan måle sig med de gamle klassikere. Derfor blev der da også tændt godt op under de gamle klasikkere, så som Step In The Arena, Just To Get A Rep og Keep Your Worries. Desværre er Guru ikke den samme uden DJ Premier og Jazzmatazz. DJ Doo Wop gjorde sit for at få beatsene til at flyde, men en cd og lidt scratch henover er altså ikke nok til at leve op til DJ Premier.

Solar var heller ikke den bedste MC man kunne ønske sig. Han lå mange niveauer under Guru, og kom mest af alt til at fremstå lidt ynkelig i forhold til.

Heldigvis leverede Guru selv et ganske udmærket show. I starten af showet kunne man godt mærke, at Guru ikke er nogen vårhare længere, men heldigvis var det som om publikums energi gav ham lysten til at give lidt ekstra tilbage.

På trods af at de gamle klassikere hele koncerten igennem fik meget opmærksomhed, og at Gurus karakteristiske stemme stadig er lige så fed som den altid har været, var torsdag aften ikke det gensyn jeg havde håbet på.

Guru leverede varen da han først var vågnet op, mens hans to vedhæng, Solar og DJ Doo Wop, ihærdigt forsøgte at leve op til den legende de stod på scenen med. På trods af gode forsøg på at skabe en stemning af nostalgi kunne den desværre ikke drives frem, og koncerten var derfor ikke en af de, der vil blive skrevet ind i historien.
ANNONCE
Guru fyrede op under ”Lorteøen”
Forhåbentligt vil Guru ved sit næste besøg i Danmark blive flankeret af enten DJ Premier eller ånden i Jazzmatazz...
Del

Seneste nyt

Annonce