Connery

Guide til at finde billige flybilletter

Hvis du ligesom jeg helst stikker af, når det begynder at blive for koldt og vådt i Danmark, så er her nogle tips til hvordan du scorer dig nogle billige flybilletter til et federe sted.

Guide til at finde billige flybilletter

Jeg sidder pt. i Los Angeles i 26 graders varme og skriver dette post, og det kostede mig præcist 2500 at rejse herover – tur/retur!

Det er ikke et særtilfælde, man skal blot vide hvor man skal lede, så dukker billetterne op af og til

Hvor skal man lede?
Det første sted du skal tjekke er Momondo eller Billigeflybilletter.dk. Det er et must, og du har sikkert levet under en sten de sidste år, hvis du ikke kender det. Det er et site, som er blevet skarpere og skarpere på at sortere flybilletter de senere år, og det er som regel det bedste sted at starte. 

Du skal bruge lavpriskalenderen, som viser dig hvornår det er billigt at rejse, så du kan se hvilke datoer der er smarte at booke ud og hjemrejse.

Et andet sted du bør lede er hos selskabet Norwegian. Her skal du signe op til deres nyhedsbrev, da det oftest er her, de smider de bedste tilbud. Det var her vi fandt vores billetter i denne omgang til Los Angeles. 

Det fede ved Norwegian er i øvrigt at deres nye Dreamliner Jets har god skærm, flere film, computerlader etc. ved hvert sæde, så du ikke keder dig undervejs.

Derudover er der selvfølgelig også lavprisselskaberne Ryanair og Easyjet, bemærk dog at sidstnævnte kun flyver fra København.

ANNONCE

Rejs på de billige tidspunkter
Det ene du sørge for, er som sagt at tjekke hos de rigtige selskaber, og det andet handler om at booke i lavsæsonerne. 

Det gør en kæmpe forskel, om du booker i skoleferier eller ej, og trust me - Du orker ikke at rejse i skoleferierne uanset, hvis du på nogen måde kan undgå det. Der er fyldt med børnefamilier på alle destinationer.

Afbudsferier er som regel billige i foråret og efteråret. Tjek April/Maj/Sept/Okt, så er du godt på vej til at score dig en rigtig billig tur!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce