Connery

Guide: Sjov med dilleren

Lær at lave Eiffeltårnet med din bedste ven.

Lommebillard er et kendt fænomen. Det ligger efterhånden i fingrene og det sker, uden man egentlig tænker alt for meget over det. Nu får du chancen for at tage skridtet fuldt ud og komme væk fra lommebillarden. Nu skal der andre boller på suppen...

Vi kan lige så godt begynde med det samme. Du sidder en fredag aften derhjemme og har intet at foretage dig. Alle andre er taget på Jacques, men efter en overordentlig våd weekend sidste fredag, er du forbudt adgang dertil de næste 20 fredage.

Hvad gør man så?

De fleste ville nok bare tage et andet sted hen og drikke sig fra sans og samling og andre ville måske bare smide stængerne op på sofabordet med en pose Matador Mix og spendere aftenen med uhæmmet at trykke løs på remoten til tossekassen, for til sidst at opgive at finde noget interessant og så trille i seng.

Det er der ikke behov for mere. For med denne lille intime guide, kan du hurtigt få timerne til at gå i dejligt selskab med dig selv og din bedste ven. Når jeg skriver bedste ven, er det ikke ham du støvede op i børnehaveklassen og ikke har kunnet slippe af med siden. Næ, i dette tilfælde er din bedste ven ham som følger din overalt, ja selv på toilettet. Kort sagt, din tissemand.

Imponerende ser det ud, hvis det bliver gjort rigtigt. Jeg har dog ikke selv prøvet (ergo er det ikke mig på billederne...), men hvis nogle af Jer læsere har lyst til at prøve det af, ser vi på redaktionen gerne fotos, som vil blive bragt i en efterfølger. Kunne vel kaldes "Sjov med dilleren 2"

Jeg skal nok personligt sætte en stopper for de på redaktionen, der vil prøve at tage de indsendte fotos med hjem til yderligere inspektion. Det lover jeg.

Udover Eiffeltårnet, kan man bl.a. også lære at lave et armbånd og en hamburger. Hvem skulle have troet at det var muligt ?

Held og lykke !
ANNONCE
Guide: Sjov med dilleren
"Armbåndet"
Guide: Sjov med dilleren
"Eiffeltårnet"
Guide: Sjov med dilleren
"Hamburgeren"
Guide: Sjov med dilleren
"Loch Ness-uhyret"
Guide: Sjov med dilleren
"Windsurferen"
Del

Seneste nyt