Connery

Guide: Få mere bil for pengene

Drømmer du om en ny bil med alt det udstyr, der gør hverdagen nemmere og livet en smule sødere?

Dette er en sponsoreret artikel

Drømmer du om en ny bil med alt det udstyr, der gør hverdagen nemmere og livet en smule sødere? Uanset om du er til Audi, BMW eller Tesla, har vi i denne artikel samlet en håndfuld råd, der kan spare dig for unødvendige udgifter ifm. et bilkøb, så du kan få mere bil og benzin for pengene. 

Sammenlign tilbud på bilforsikringer

Hæng på lidt endnu – ja, vi ved at bilforsikringer ikke er verdens mest spændende emne, men der er forholdsvis mange penge at spare, hvis du gider at bruge en time eller to på at gennemgå markedet for tilbud. Vælger du det første og bedste, risikerer du at betale for meget, ligesom at du kan ende med at være over- eller underforsikret. Begge ting du relativt nemt kan undgå ved at gøre dit forarbejde. Der er utallige udbydere på markedet, så det kan være vanskeligt at skille skidt fra kanel, men hvis du er på udkig efter en privat bilforsikring, der tilbyder en omfattende dækning til en fair pris, så find en bilforsikring hos NEXT der vil formidle dig videre til det rette forsikringsselskab. På NEXT.dk finder du nogle af branchens laveste priser, uden at du på nogen måde går på kompromis med den dækning, du har i tilfælde af uheld og/eller skader. 

En serviceaftale kan spare dig for mange penge

Det er vigtigt, at du løbende passer på og vedligeholder din bil – det kan nemlig spare dig for mange penge, hvis du sørger for at tage hånd om problemer og skader, inden de bliver mere alvorlige og/eller omfattende. Her kan en serviceaftale være en god investering, idet du løbende kan køre din bil på værksted og få udbedret fejl og mangler, ligesom at du kan få den gennemgået for ting, du ikke selv har indsigten til at opdage. Serviceaftaler varierer selvfølgelig fra udbyder til udbyder og kan inkludere alt fra vejhjælp til gratis lånebil. Se fx mere på Autopartner.dk, der blandt andet tilbyder en vejhjælpsordning. 

Køb selv ekstraudstyr

Rigtig mange vælger i forbindelse med bilkøbet at få installeret en masse ekstraudstyr, hvilket er en god idé og blandt andet kan bidrage til at højne sikkerheden. Dog er det ofte på udstyret, at bilforhandleren har en god avance, så hvis du gerne vil spare en skilling eller to, kan du overveje at tjekke priserne på markedet, så du ikke ender med at betale mere end højst nødvendigt hos forhandleren, hvis du kan finde det billigere andetsteds. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce