Connery

Guess Connect

Amerikansk ur med italiensk inspiration og bond-agtig smart-funktionalitet

Smartwatches er en god idé, og de er fine nok til mange ting, men:

Vi har gennem længere tid drømt om smartwatch-funktionaliteter i mere klassiske ure, og det er absolut ved at være en gængs tanke. Flere kendte urmærker er begyndt et efterfølge tankerne om et klassisk ur, med indbygget elektronik, og selv et mærke som Tag Heuer er ved at udvikle et ur af typen. 

I dag har vi haft fingrene i et ur fra modebrandet Guess, der simpelt hedder: Guess Connect. 

ANNONCE

Guess er kendt for at lave gode modeure, i opsigtsvækkende designs, og det er så absolut også tilfældet med Guess Connect. Urets design er ret chunky, og det både fylder og vejer godt på håndleddet. Farvekombinationen vi har kigget nærmere på er en navyblå og guld-variant, der nok leder tankerne hen på italienske designdyder. 

Ved første øjekast ligner uret bare et solidt analogt ur. Det er det også, men der er mere til det..

ANNONCE
Guess Connect

Teknologien

Smartfunktionaliteten er fra Martian, der har specialiseret sig i at lave et stemmestyret system der er kompatibelt med både iOS og Android. Uret kobles til smartphones ved hjælp af bluetooth teknologi, og styres fra en gratis app. Smart-funktionaliteten er begrænset til et lille diskret display i nederste del af urskiven, og aktiveres via tryk, hvorefter en række informationer fra telefonen vises: Dato, vejrinformationer, opkald og antal notofikationer. 

Uret kan forbindes med notifikationer fra selvvalgte apps, og hver enkelt app-notifikation kan tilpasses med et unikt vibrationsmønster, så man kan mærke forskel på, hvorvidt man får en besked på facebook - eller en kommentar på Instagram. 

ANNONCE
Guess Connect

Kommunikér som i en Bond-film - eller Knight Rider!

Det lille party-trick der gør uret til en wow-oplevelse for dine forældres generation, er når du modtager et opkald, og begynder at samtalen med uret. Guess Connect har nemlig både højttaler og mikrofon indbygget, og det betyder, at man med et tryk på en af funktionsknapperne, kan begynde at kommunikere via uret, akkurat som Roger Moore i Bond-filmen 'For Your Eyes Only'. Der er også en 'lommelygte'-funktion - men den lille diode der forsøger at lave lys er også for your eyes only. 

Indrømmet, det føles en anelse fjollet at at sidde og snakke ned i håndleddet, men på en god måde. 

ANNONCE
Guess Connect Watch

Fabrikat: Guess Watches

Teknologi: Martian

Forbindelse: Bluetooth

Funktioner: Tilpassede notifikationer, stopur, vejr-opdateringer, telefonopkald, stemmestyring. 

Pris: 3.299,- kroner

Læs mere her: Guessconnect.com

Del

Seneste nyt