Connery

Guardians of the Galaxy 3 er blevet bekræftet!

Og toeren er ikke engang udkommet endnu... Vind i sejlene Hollywood!

James Gunn, instruktøren bag Guardians of the Galaxy, har i et nyligt interview med Complex udtalt, at en tredje film i GOTG-serien er in-the-making.

Men det er tvivlsomt, om Gunn vil fortsætte det han har bygget op i en tredje film... Hvilket betyder, at kvaliteten af den tredje film kan svinge til begge sider.
(Hjælp mig med at krydse fingre - Ikke Michael Bay, ikke Michael Bay, ikke Michael Bay.)

Om GOTG 3 udtaler James Gunn:

"There will be a Guardians 3, that’s for sure. We’re trying to figure it out. I’m trying to figure out what I want to do really, that’s all it is. I got to figure out where I want to be, what I want to spend the next three years of my life doing. You know, I’m going to make another big movie; is it the Guardians or something else? I’m just going to figure it out over the next couple of weeks."

I den tredje gengivelse af Guardians of the Galaxy kan vi sandsynligvis forvente en cameo fra Steven Tyler fra Aerosmith (og til de yngre generationer: ham fra American Idol, der ligner en kvinde).

Releasedatoen for den trejde film er endnu ukendt, men vi ved at der ikke går længe inden Guardians of the Galaxy 2 dukker op på vores skærme. 

Allerede d. 27/04 kan vi se filmen på danske skærme - og som altid kan i forvente en spot-on anmeldelse fra Connery et par dage inden. 

I Guardians of the Galaxy 2 drives plottet af the usual suspects og nogle nye følgesvende joiner holdet. Sammen støder de på Star Lords far, Ego den levende planet, og så afsted og redde galaksen atter en gang. 

Og der er gjort store forhåbninger til den! 
I de tidlige screeninger af GOTG 2, har de fået en perfekt score fra publikum og er anslået til at inkassere $160 millioner i deres åbningsweekend!

Fun facts om GOTG-instruktøren James Gunn:

  • Han var bag kameraet til kult-filmen Slither.
  • Hans indspilning af Guardians of the Galaxy er en af de bedste i MCUs univers ifølge Complex.
  • Han udgiver The Belko Experiment nu - en film om medarbejdere i et kontormiljø, der er tvunget til at dræbe eller blive dræbt i bedste Battle Royale-stil.
Del