Connery

GTA 3 til PS2

Vold, vold og atter vold.

GTA 3 til PS2
Her i vinterperioden anskaffede jeg mig en Playstation 2 til de lange mørke vinteraftener. Efter sådan en investering har man jo ikke ligefrem mange penge tilbage, så det spil jeg skulle købe måtte overvejes grundigt. Efter en del meditation og søgen på nettet faldt valget på Grand Theft Auto 3. Jeg havde spillet de andre GTA-versioner på PC, så det var oplagt købe dette spil.

Den nye version af GTA til PS2, skulle være meget bedre end sine forgængere, og det må siges at være korrekt. De er gået over til at bruge 3D-grafik i modsætning til grafikken i PC versionerne, hvor hele spillet blev set for oven.

Connery tip.

Hvis du mangler en fed bil i Portland, så kør ned til tankstation, som ligger ved siden at autoophuggeren. Lige der omkring ligger der en bilforhandler, og derinde holder der en fed, hurtig bil. Du skal bare køre igennem ruden, og så skifter du bil.
ANNONCE
GTA 3 til PS2
Spillet gå alt i alt ud på at være kriminel. Der skal stjæles bil på rekordtid, gennemføres missioner for mafiaen og dræbes mennesker uden nogen umiddelbar grund. Der findes missioner hvor du skal dræbe en bestemt person pga. han måske skylder mafiaen penge eller en tjeneste. Du kan komme ud for at køre mafiabossens datter rundt i limousine til
Connery tip.

Hvis du mangler energi, så vent til det bliver aften. Og kør derefter ned i Redlight district. Du skal så samle en luder op og køre ned i en park eller en skov. Der vil så ske sjove ting og sager inde i bilen, og når kvinden er færdig med sit job, tager hun betaling og forlader bilen. Men heldigvis kan du bare slå luderen ned, og tage dine penge tilbage.
ANNONCE
GTA 3 til PS2
Hvis ikke du ejer dette spil i din PS2-samling synes jeg, at du skal løbe ned til din lokale PS2-forhandler og anskaffe dig det. Du får et spændende spil, som kan spilles i flere timer uden du begynder at kede dig. Så må vi bare håbe på, at det snart kommer til PC, så alle PC-brugere ikke skal snydes for dette fantastisk fede spil.

Lige en lille advarsel: Lad nu være med at spille GTA hele natten. Man går hen og bliver lidt halv sindssyg, og lige pludselig begynder du at lægge strategier i søvne, og så ender du altså med at sidde i celle nr. 3 ved siden af Peter Lundin. Det er nok derfor man skal være over 18 for at spille GTA3.... det står der i hvert fald bag på pakken. Det er nok også derfor spillet er ulovligt i flere lande, deriblandt Australien.

Her kan du finde nogle snydekoder: Snydekoder til GTA3
ANNONCE
GTA 3 til PS2
Del

Seneste nyt

Annonce