Connery

Grøn Koncert 2012 - vi var der!

Vi trodsede regnen og tog til Grøn Koncert... Når der er øl, så er vi på pletten!

Grøn Koncert 2012 - vi var der!
Grøn Koncert i Kolding – det startede med regn og mudder og sluttede med sol... og mudder.

Da deres udsendte i torsdags satte kurs mod dette års første Grøn Koncert, var det med en lidt misfornøjet mine, for det stod mildest talt ned i lårfede stråler og selv ikke helt ude i horisonten var der skyggen af et solstrejf at ane, men nå: På med Ja-hatten og af sted det gik!
 
Mange andre havde valgt at trodse regnen, og der var faktisk ganske godt fyldt op på de mudrede boldbaner, der lagde græs (jord om man vil) til årets første Grøn Koncert. Programmet i år er godt blandet, lige fra Danmarks svar på Usher – Burhan G til Danmarks førende rockorkester Nephew – og selvfølgelig er Rasmus Seebach også på programmet, men er han ikke altid, det kunne man fristes til at spørge.

Burhan G var den første, der skulle få sat stemning i de 10-12.000 publikummer, men han var kommet på en umulig opgave, for lige meget hvem og hvor godt det nu end havde været, kan man ikke stille meget op mod den kæmpe mængde regn, der silede ned under Burhan G koncerten – på et tidspunkt så meget at koncerten måtte udsættes i 10 min. Man kan dog kun tage hatten af for ham: Han forsøgte, og til tider som f.eks. under hittet Søvnløs kunne man sagtens se, at Burhan G er en dygtig performer, og at han, med lidt held, kommer til at give Nik & Jay baghjul og blive den nye helt for alle piger under 16 år.

Bedre gik det for både Alphabeat og Malk De Kojn, hvor vejret stille og roligt blev bedre. Begge bands formåede, på hver deres måde, at få skudt lidt gang i folk, og stille og roligt begyndte det hele at være som det plejer at være, når der er Grøn Koncert: En stor plads fyldt med feststemte og glade mennesker.

Da et af året store navne, Rasmus Seebach, hoppede rundt på scenen og sang kærlighedssange ud til samtlige af Koldings kvinder, kom solen endelig frem, og man begyndte stille og roligt at håbe på, at både bukser, jakke og sko kunne nå at tørre, inden det blev aften.

Seebach gjorde, hvad han skulle: Charmerede sig igennem med sine sange som passer til størstedelen af den danske befolkning – selv hardcore Nephew og LOC fans kunne man se stå og synge med i det skjulte, når omkvædende til de største hits blev fremført af en tydeligt stolt og glad Rasmus Seebach.

LOC var næste mand på scenen – man skulle næsten tro, at Hr. O´Conner havde været ”i lære som boyband”, da man 15 min. før koncertstart kunne opleve flere hundrede skrigende unge piger stå og råbe: LOC LOC LOC LOC… Godt nok er det lang tid siden, at undertegnede sidst har set LOC på scenen, men det var en overraskelse at se, hvor bredt han pludselig appellerede – men heldigvis var koncerten som forventet – bassen op på volume 87 og gang i den fra start til slut.
ANNONCE
Grøn Koncert 2012 - vi var der!
Nephew skulle slutte det hele af, og efter et par års fravær fra scenerne var det spændende at se, om der var sket de store ændringer med bandet, som kraftigt maser sig på til at blive Danmarks fedeste liveband og efter mange år presse D:A:D væk fra førstepladsen.  Med en start bestående af numre som ”Superliga” og ”En Wannabe Darth Vader” – samt en veloplagt Simon Kvamm, gav Nephew den gas i den alt for korte tid, som de havde til rådighed, og med et super indhop af LOC på nummeret ”Hospital” kunne man i korte øjeblikke drømme sig tilbage til den alt for fede koncert, Nephew gav på Roskilde tilbage i 2007.
 
Alt i alt en super dag i Kolding, så har du ikke allerede været på årets Grøn Koncert, så få købet dig en billet – vejret tegner til at blive godt, øllet smager som det plejer, burgerne er som altid kolde, der er nok lidt for mange mennesker, men skide være med det: Det er jo sjovt nok alligevel…!
 
Køb din Grøn Koncert billet her
 
Kommentar til redaktøren: Hvor skal jeg sende regningen hen for et par nye sko?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce