Connery

Grillen er en vigtig del af en grillaften

Men hvilken Grill skal en rigtig drengerøv have? Vi har kigget på 4 forskellige: den for Mac entusiasterne, burn baby burn, den transportable og den klassiske:

Grillen er en vigtig del af en grillaften

Element by Fuego

...
er tegnet af den tidligere Apple-designer Robert Brunner og har kun én knap, men kan "det hele"... Og stilren det er Element bestemt, men spørgsmålet er om den kun rammer Mac Entuasiaster eller om der rent faktisk er noget stilet over grillen...

Grillen leveres med en støbejernsrist, der fordeler varmen. Der er to stegezoner - en indre og en ydre - som kan tændes hver for sig og reguleres, med en og samme betjeningsknap. Det gør det let at justere og fintune temperaturen, så den passer til opgaven - i øvrigt godt hjulpet af et termometer indbygget i låget.

Priser fra 3.995 kroner,

nærmeste forhandler findes på  

livingflames.dk

ANNONCE
Grillen er en vigtig del af en grillaften
Cobb Grill

... denne her grill smider du direkte ind på bordet, og så er der serveret - eller hvad med stranden, byturen eller baggården. Ideel til transport og nem at optænde og en vægt på blot 4 kg.

Der er i hvert fald noget mere stil over at komme med en Cobb Grill end en plasticbakke med kul til 20 kr. fra netto, desuden er det også mere miljøvenligt, det er jo så meget oppe i tiden.

Det fede ved Cobb Grill er, at den ikke bliver varm i bunden, så det gør den ideel at transportere med dig rundt, uden at skulle tænke på hvordan du får den flyttet, når du er færdig med at grille. Men husk nu ingen varme kul gravet ned i sandet på i klitterne ved stranden, det gør altså pisse ondt at brænde sig!

Campingferie.dk har testet Cobb Grill

Priser fra 999,-

Du kan se mere om Cobb Grill og finde forhandler her
ANNONCE
Grillen er en vigtig del af en grillaften
Bålgrill 800

... Her er et avanceret stykke legetøj, som helt sikkert vil imponere drengene. Det hele bygger sig op omkring et bål, og er der noget vi kan lide er det åben ild.

Helt grundlæggende er det stenalder-mode med moderne redskaber, og selvom mennesket ikke opfandt ilden, så opfandt vi da lighteren.

En af de første lightere blev i øvrigt opfundet af en tysker som hed Johann Wolfgang Döbereiner i 1823, men det er en helt anden historie.

Sæt fuld flamme på og steg amok!

Priser fra 3695,-

Se mere hos baal-grill.eu
ANNONCE
Grillen er en vigtig del af en grillaften
Den klassiske Weber

"Er du stolt over at mestre den perfekte optænding, og er du vild med synet af de glødende briketter? Så skal du vælge en kuglegrill for at få den oprindelige oplevelse af ild - en oplevelse, som taler til urmennesket i os alle."

Sådan skriver Weber på deres hjemmeside, og der må være noget om snakken. Weber er nærmest blevet integreret i familiefædrers hjerter rundt om i hele landet og bruges flittigt hele året.

Om det bliver en Weber i år? Det må tiden vel vise!?

Pris i Bauhaus kataloget i skrivende stund 1189,-

Se mere på weber.dk

 
ANNONCE
Det store spørgsmål er nu: Hvad griller du med i 2010? - smid en kommentar og gerne et billede af monsteret også!
Del

Seneste nyt

Annonce