Connery

Grillabstinenser? Weber Traveler er klar til en sommer på farten

En transportabel gasgrill der giver baghjul til telt-tosserne?

Sommeren 2021 byder højst sandsynlig på endnu en omgang, hvor danskerne er henstillet til at feriere rundt omkring Danmark - det kan vi takke corona-pandemien for. Det er der selvfølgelig også charmer ved - blandt andet, at det er væsentligt lettere at have sit vante grej ved hånden. 

Grej er nøgleordet her, og her gælder det en nyhed fra Weber, der er klar med deres nye transportable grill: Weber Traveler

Der er efterhånden en grill til ethvert formål, men alligevel rammer Weber et forholdsvist tyndt befolket område, med deres nye Traveler grill, der i bund og grund ligner en grill på et klapvognsstativ - bare ikke hjemmelavet.  Og hvorfor er det så smart?


Åbenlyst: En fuldfed grill installeret på hjemmeadressen er ikke super mobil - og opstår der en situation, hvor man skal have grillen til en anden lokation - eller måske en familiefest, så har man brug for en trailer og hjælp til at læsse den. 

I den anden ende af spektret er der et væld af små transportable grille, der er skabt til små eventyr med få personer på holdet. Det kunne være en grill som Weber Go-Anywhere, der er helt fortrinlig til små getaways. 

ANNONCE
Weber Traveler - Transportabel gasgrill - Grillabstinenser? Weber Traveler er klar til en sommer på farten Weber Traveler - Transportabel gasgrill

Weber Traveler rammer et sweetspot imellem de to nævnte grilltyper. 

Det er en mobil grill, der er stor nok til at hele familien - eller studiegruppen, alle sammen kan få deres grillmåltid dækket på samme tid. Grillen har et overfladeareal på 2065 kvadratcentimeter.

Den transportable gasgrill trumfer den gængse mobile grill på flere punkter - den har sit eget indbyggede stativ med hjul på, og kan transporteres som man ville styre en sækkevogn - der er desuden et fornuftigt afsætningsbord, så der også er lidt arbejdsplads - når man står der midt på stranden og griller - lidt bedre end de andre og deres forfærdelige engangsgrills. 

Weber Traveler kom til Danmark i løbet af marts 2021, til en vejledende salgspris på 3.499,- kroner.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce