Connery

Grill

Det er sommer, det er ferie, det er godt vejr. Rigtige mænd griller!!

Sommeren er over os. Når det sker er det som om enhver mand med hjertet på rette sted, drages mod græsplænen og den gamle støvede grill fra sidste år. En bajer i den ene hånd, og en flaske tændvæske i den anden, og så er vi klar. Det er grill-sæson igen!
ANNONCE
Grill
Nogle mennesker går i urstadiet, og griller en kottelet sort udenpå, rå indeni, og kalder det for den fineste grilloplevelse.
Vi andre derimod mener, at grill er den perfekte mulighed for, at imponere alt og alle omkring os.

Her er et par gode tips, og råd fra mig til jer.

Marinader:

Kød er godt. Meget kød er meget godt. Og det der gør kødet ekstremt godt, er marinaden.
Min egen barbecuemarinade er let at lave og smager himmelsk.

Barbecuemarinade:
2 dl Beauvais ketchup. (anden ketchup kan anvendes, brug da lidt mere farin)
½-1 dl chillisovs. (jeg bruger en kinesisk men andre kan gå an)
2 fed hvidløg.
2 tsk brun farin.
ANNONCE
Grill
Bland det hele. Hvidløgene hakkes eller presses. Der kan desuden tilsættes revet ingefær hvis man har de tendenser. Prøv dig frem til den er der. Det gode ved den er, at den kan genbruges, hvis du ikke lige får brugt det hele. Den kan altid spædes op så der er nok.
Den er god til bl.a. hot-wings, spareribs og især rejer.

 Derudover er det muligt, at blande sin helt egen olie marinade. Find de krydderier du har stående i skabet, og bland dem sammen. Hvis du er helt grøn, er det muligt, at gå ned og købe en krydderiblanding. Tandoori eller kebab i pulverform gør det godt i olie tilsat salt. HUSK SALT!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce