Connery

Greedy.dk

På Connery.dks shoppingguide for mænd finder du blandt andre Greedy.dk, en shop med fede mærker som blandt andre TITS, Revolution, Playboy samt Gio Goi og mange mange flere.

Greedy.dk
Peter Kempel står bag shoppen Greedy.dk, som har eksisteret siden 2005. Grundlæggende var ideen at sælge accessories til mænd, men det greb ligesom lidt om sig.

I dag forhandles en frygtelig masse forskellige mærker. Her er fokus på nogle få af de mærker, som du finder, samt en opfordring til, at tjekke shoppen og ikke mindst Connery.dk's shopping guide for mænd.

 
ANNONCE
Hvad med lidt Wifey Material? - Greedy.dk Hvad med lidt Wifey Material?
T.I.T.S.

Two in the shirt er et unikt og provokerende tøjfirma, som bruger kvindekroppen til fokus på sine designs. Hvert koncept er en ny variation af fantasier om kvinder.

Mærket blev lanceret primært til mænd i august 2006 , men har siden ekspanderet til kvinder også.

Her til højre ser du Wifey Material, og sådan fortsætter resten af de forskellige styles fra brandet…

Ja tak, så er der altid lidt lækkert at se på.
ANNONCE
Hi There... Well hello! - Greedy.dk Hi There... Well hello!
Revolution RVLT

Med et mix af ”past og present” holder Revolution fast i at ”Personal style never goes out of fashion”.

Revolution holder fast i, at stil er noget du opbygger bid for bid, ligesom visdom.

Stil er ikke et endegyldig fakta, stil er en holdning - din holdning. Men visdom er intet værd uden at bruge den – og her kommer revolution så ind.

Du finder både casual og provokerende styles,
ANNONCE
Playboy - ja det er sko vi taler om! - Greedy.dk Playboy - ja det er sko vi taler om!
Playboy – ja det handler om sko

Jeg husker stadig da jeg fik mine første Playboy sko. Jeg har været 13 år, og jeg var ikke til at skyde igennem. Lidet fattede jeg, at det ikke rent faktisk havde noget med Playboy Mansion at gøre - men hvad gjorde det?

Playboy har lavet sko siden 1936 i England. Den første sko vakte stor interesse i Sverige, og en svensk agent begyndte i 1952, at sælge Playboy Original i Danmark. I midt 60’erne var Playboy Original den mest populære sko i Skandinavien.

Et egentlig samarbejde mellem Sverige og Danmark blev sat i stand i 1978 for at ekspandere i Danmark. Det skete igennem en fyr ved navn John Fabian. Tingene gik slag i slag, og i 1997 gav svensken op og overdragede ejerskab af mærket til John Fabian.

Skoene fås i alle afskygninger, og jeg synes de fleste er super fede.
ANNONCE
Live cuts... bring it baby! - Greedy.dk Live cuts... bring it baby!
Gio Goi

Gio-Goi (udtales "Gee-O Goy") er et 80'er mærke fra England. Det blev relanceret i 2005.


Mærket har sine rødder i musikken og tidligere har man kunne finde blandt andre Oasis og Blur i Gio-Goi.

 

Efter en kamp i retssystemet mod Armani, om at kunne bruge Gio i sin branding stoppede produktionen. I 2005 kom der imidlertid nye pengefolk bag, og i dag ses blandt andre Pete Doherty, Amy Winehouse og The Artic Monkeys i Gio-Goi.

En sjov lille ting der blev lavet i 2007, var et samarbejde med Pete Doherty, om en farverig række t-shirts, som indeholdt slogans som "Drug Free" og "Too Much Rock & Roll".

Rygterne siger at Gio-Goi er det hurtigst voksende streetwear brand i England.
ANNONCE
Fakta om Shoppingguide for mænd:
Connery.dk’s shopping guide for mænd, guider dig via samarbejde, til nogle af de fedeste danske webshops for mænd. Brug lidt tid og tjek dem ud allerede i dag.

Er du ligesom os på redaktionen, og aldrig kan huske, hvad de forskellige fede netshops hedder, så er dine bønner hørt - nu skal du nemlig blot huske ét navn… www.Connery.dk.

Hvis du handler i en fed onlineshop, som retter sig mod mænd, og den mangler på listen? 

Så tip endelig butikken om vores shoppingguide for mænd. Det kan jo være de er interesserede i at få sig en plads, så alle vi andre drengerøve også kan få kendskeb til dem.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce