Connery

Greasyburgers og wings hos Holy Cow, Aalborg [Anmeldelse]

Nyt lovende madspot i Aalborg.

Tidligere på ugen drog vi afsted på madtogt i det ålborgensiske madunivers, hvor besøget faldt på den nyopstartede restaurant Holy Cow i Ålborg.  Lokaliseret i Aalborg Storcenter befinder restauranten sig i store, veldekorerede lokaler, som har kapicitet til at huse store besøgstal, som enten er på vej til eller væk fra biografen om hjørnet. Vi tog et redaktionsmøde på adressen og fik testet menukortet, som blot for nyligt er blevet lanceret på deres Facebook-side.

Konceptet bag restauranten handler om biodynamik og gode, lokale råvarer, som resulterer i et udbud af gastronomiske oplevelser som alt fra bruschetta med gedeost til burgere med trøffelcreme. 

Greasyburgers og wings hos Holy Cow, Aalborg [Anmeldelse]

Holy Cow leverer nogle ganske interessante burgervariationer, men bevarer stadig klassikeren til gæsten, der befinder sig bedst i vante omgivelser. En interessant faktor på burgersektionen af menukortet er, at man kan få en burger, der varierer alt efter sæsonens råvarer. Det ser man ikke så tit på burgerjoints, hvilket er et spændende tiltag, som skubber konceptet lidt højere op af den gourmetmæssige rangstie, hvad angår den del af restaurantbranchen.

Af de mere anderledes oplevelser finder man blandt andet deres burger lavet med andeconfit, hvilket tager et anderledes take på den franske specialitet og desuden lever fuldt og fast op til begrebet ’greasy burger’.  Med dyb smag og hjemmebagte, fyldige burgerboller er denne alternative andeburger en ganske smagfuld oplevelse.  Menukortet består af en lang række småting, hvor man gerne vil smage lidt af hvert og det er også mere eller mindre muligt med en valgfri kombination af både starters, hovedretter og sides.

”Ingen hokus pokus her. Efter 25 år i kokkebranchen har jeg erfaret, at man ikke opnår nogen bedre smag end at holde tingene simple. Gode råvarer, ingen dikkedarer og bare velsmag hele vejen i gennem. Barbecue-saucen er desuden blot let røget over bøgeflis, that’s it.”

Greasyburgers og wings hos Holy Cow, Aalborg [Anmeldelse]

Målløs over den simple men fantastiske tilgang til den ædle kunst af hotwings dykkede vi atter de fedtede fingre ned i skålen med de fantastiske wings. Til at skylle måltiden ned var det fantastisk befriende, at man kunne vælge nogle lidt alternative drikkekompagnoner til måltidet end blot det gængse vin, øl og vand. Her fik man mulighed for dagens Ice Tea, som blev brygget efter egen opskrift uden tilsætningsstoffer og serveret i iskolde patentglasflasker. En forfriskende og anderledes modpart til måltidets tunge smage.

Holy Cow Aalborg

Facebook-side

Menu-kort

Del

Seneste nyt