Connery

Gratis poker - Big buck city

med en præmiepulje på minimum 16.000$

Gratis poker - Big buck city
Big Buck City - er det perfekte sted at starte sin pokerkarriere! Her kan du opleve den autentiske følelse ved online poker uden at tage penge op af lommen.

Big Buck City er umiddelbart den første online poker/gamesite, der tilbyder en realistisk og samtidig helt gratis pokeroplevelse med mulighed for store pengepræmier!

Big Buck City er et virtuelt univers, hvor du skaber din egen pokerspiller. Man starter med at tjekke ind på et billigt motel, og efterhånden som man spiller sig op gennem turneringerne, får man mulighed for at leve et mere luksuriøst liv, som ægte pokerstjerne!
I takt med den stigende status, kan der købes mere og mere lir såsom mobiltelefon, tøj, solbriller, ur og i sidste ende biler, både og jetfly!

Der gambles for de virtuelle penge, og der findes ranglister og pointturneringer, som sikrer et sjovt, nervepirrende og realistisk pokerspil.
Efter hver turnering kåres vinderne, der løber af med rigtige pengepræmier fra Betsson.

Via den personlige medlemsprofil kan alle løbende holde øje med deres egne præstationer, hvor der også er mulighed for at sammenligne sig med - og spille mod sine venner.

Den tidligere danmarksmester i poker Janus Gringer er ophavsmand til Big Buck City. Idéen opstod da han synes, der manglede et alternativ til de mange gratis online pokerspil med såkaldte fun money, hvor spillerne ikke har noget på højkant og derfor ikke nerven med i spillet. Med denne tanke i baghovedet fandt han samarbejdspartnere, der havde erfaring med spiludvikling. Sammen videreudviklede de konceptet til Big Buck City.

Janus Gringer siger selv: 'Der manglede et sted på nettet, hvor man kunne opleve den sande, autentiske følelse ved poker uden at skulle satse en formue. I Big Buck City mærker man essensen af poker. Man befinder sig i et virtuelt poker univers, hvor man får chancen for at opnå ære og penge, uden selv at skulle satse sin formue. Det rush man oplever ved en real-life poker turnering, kan nu opleves online og så helt gratis!!'

Med Betsson som hovedsponsor er præmiepuljen på minimum 16.000$! - og det er altså gratis at være med!

Spil og se mere på www.bigbuckcity.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce