Connery

Gratis Mad

Er du også træt af de dyre madpriser?

Gratis mad... findes der en bedre sætning? Det skulle da lige være, hvis det blev sat i forbindelse med en nøgen Angelina Jolie. Den sidste er nok, for os almindelige mennesker, uden for rækkevidde, men takket være det frembrusende begreb 'at skralde' er den første en realitet. Skralde går i alt sin enkelhed ud på, at finde mad i skraldespande hos supermarkeder og lignende.

KLAMT!

 ... og dog. Hvis man tænker på en basal ting som brød.  Brød har en holdbarhed på ca. 5-10 dage, og er pakket ind i en plastiskpose. Hvis holdbarhedsdatoen ikke er overskredet, og posen er uåbnet, må det vel være lige så frisk, som hvis det stadig lå på de dyre hylder i supermarkedet.
ANNONCE
Gratis Mad
Hele begrebet 'skalde' opstod som en gruppe venstrefløjsaktivisters kamp mod det moderne samfunds overforbrug. Da vi taler GRATIS MAD, vil jeg dog mene det henvender sig til alle.

Hvis gratis mad ikke er nok, skal man tænke på alt andet spændende, et supermarked kan finde på at smide ud! Blandt eksemplerne kan jeg nævne, at jeg tidligere har været 'udsat' for fund af ting, som tidligere udstillede spillekonsoller. Og hvilken drengerøv ved sine fulde fem, kan sige nej til en gratis konsol?

Hvis du også er interesseret i at finde gratis mad, konsoller og lignende, er den nyoprettede hjemmeside 'GratisMad.com' et besøg værd. Hjemmesiden forklarer hvad begrebet går ud på. Ud over det, er de i gang med at få brugere til at oprette et kort over de bedste skralde steder i det danske land.

Nu sider du sikkert og tænker 'Jamen jeg vil ikke i fængsel, for at stjæle en pose krydderboller'. Igen er der kun godt nyt. Ifølge gratismad.com, og det danske politi, er det faktisk fuldt ud lovligt (med mindre containeren er indhegnet, eller man skal bryde en dør op).

Så hvis du er en fattig student - som mig, leder efter et let kick eller bare er sulten og har glemt din pung der hjemme, så kig forbi GratisMad.com, og tilføj 'skraldemand' på CV'et.

Kunne du finde på at skralde?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce