Connery

Gratis F.E.A.R. Combat

Sierra gør det gratis at downloade F.E.A.R Combat den 17. august

Så er der godt nyt til alle F.E.A.R. fans. Multiplayer udvidelsen F.E.A.R Combat blev frigivet til gratis download i går, den 17 august, under forudsætning af man registrerer sig.
Gratis F.E.A.R. Combat
Skydespillet F.E.A.R er kendt og berygtet i skydespils omgangskredsene, for at være et af de rigtigt gode spil, men med den ene ulempe, at man har skullet købe en speciel udvidelse, for at man kunne få lov til at spille multiplayer, og derfor har spillet fået ry for at være et single player spil.

Dette ry vil Sierra gerne til livs, og har derfor valgt at gøre udvidelsen F.E.A.R Combat gratis at downloade fra deres side, på forudsætning af man registrer sig. Dette kan gøres her, hvorefter man bliver sendt videre til siden hvor man kan downloade udvidelsen fra, og hvor man får udleveret en CD-key, sådan at man også kan installere spiludvidelsen på lovlig vis.

Versionen der er blevet gratis at downloade, er tæt på at være den fulde version af F.E.A.R Combat. Man får de sidste nye opdateringer med, herunder 10 nye game mods, 19 nye kort, og 12 nye våben, samt muligheden for at downloade og tilføje udvidelser lavet af andre spillere/brugere af F.E.A.R og F.E.A.R Combat.

En repræsentant fra Sierra games siger, at F.E.A.R Combat er et forsøg på at give folk, der ikke har prøvet at spille F.E.A.R, en mulighed for at se hvorfor spillet blev modtaget med så positive anmeldelser, blandt andet GameSpot's Best Shooter for 2005 og GameSpot readers' choice Best PC Game of 2005.
Han fortsætter med at sige: "We had a good multiplayer component and we spent the last eight months building it up, but most people know F.E.A.R. as a single-player game. There's a hardcore group of F.E.A.R. multiplayer fans, and we'd like to expose the multiplayer component to the widest possible audience as possible."

Så alle I F.E.A.R fans, kom i gang med at registrere jer, og så få hentet F.E.A.R Combat, så I kan opleve hvordan det er at spille som multiplayer spil.

Til folk der ikke har PC, men overvejer at købe en af de kommende PlayStation 3 konsoller, så er der en version under udvikling, som skulle komme på markedet i November måned 2006. Læs mere om dette her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce