Connery

Grand Theft Auto VI kommer ikke til PC i første omgang

Rockstar Games har nu bekræftet en ren konsol-lancering

Grand Theft Auto VI er langt om længe ude med sin første spiltrailer, der en gang for alle (ovenpå et væld af lækkede detaljer) bekræfter at det næste spil i rækken af GTA'er, tager spilleren med retur til ikke alene Vice City, men også det omkringliggende landområde i den fiktive stat Leonida. Begge dele løst modelleret efter henholdsvis Miami og staten Florida. 

Vi har allerede dækket traileren løst i et tidligere post, men fordi Rockstar frigav traileren før planlagt, på grund af endnu et læk, er informationerne som traileren skulle have fulgt med, først dukket op løbende over dagen.

I en officiel pressemeddelelse har Rockstar Games nu udpenslet et par vigtige detaljer i forbindelse med det kommende Grand Theft Auto VI (GTA 6).

GTA 6 kommer til PlayStation 5 og Xbox Series S|X i 2025. 

Der er altså ingen annoncering af en PC-lancering til start, hvilket falder meget godt i tråd med spilstudioets tidligere udgivelsesmønstre, hvor både GTA V og Red Dead Redemption II først udkom til konsoller, for senere at følge trop på PC. 

I praksis vil et godt gæt være, at PC-versionen af det kommende spil, først ser dagens lys omkring 2027. 

ANNONCE
GTA VI - Trailer
?si=QMeQ8GN3zKJYtb7K


I den officielle udmleding, er der ikke meget andet bekræftet, end hvad vi ellers kan udlede af traileren, bortset fra konsol-bekræftelserne og følgende facts: GTA VI finder sted i staten Leonida, hvor den neon-pumpede Vice City befinder sig. 

Her fortæller man også, at GTA VI bliver den største og mest indlevelsesrige udvikling af Grand Theft Auto-serien til dato. 

I tidligere læk, der ikke er bekræftet af officielle kanaler, ser kortet for det kommende spil ud til at være flere gange større end kortet, i den tidligere udgivelse GTA V. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce