Connery

Grand Theft Auto IV anmeldelse

Her er et lille indblik i hvad GTA IV kan byde på, og det er ikke så lidt!

5 ud af 6 stjerner
Ligesom rigtig mange andre havde jeg lagt en pre-order på spillet, og havde ventet længselsfuldt på at det skulle dumpe ind af brevsprækken.
Grand Theft Auto IV anmeldelse
Da jeg endelig fik det ind af døren og flået indpakningen af kassetten, kunne jeg sætte mig til ro i min sofa og se hvad Rockstar, som står bag spillet, havde fået brygget sammen denne gang. Efter 5 timer sad jeg stadig klistret til skærmen, og var totalt opslugt af den meget fængende historie.

Historie
I GTA IV starter man livet som russeren Niko Bellic, der har en noget broget fortid. Niko er taget til Liberty City for at besøge sin fætter Roman Bellic. Roman skulle efter sigende leve livet i byernes by. Det viser sig dog hurtigt, at man ikke er kommet på sommerferie. Roman lever bestemt ikke det liv han har beskrevet; med store biler, kæmpe lejlighed, og masser af damer. Derimod kæmper Roman for at holde hovedet oven vande i et noget kriminelt miljø, som Niko hurtigt bliver en del af. Overgangene mellem de missioner man skal udføre og spillets historie, er så glidende, at man nærmest får følelsen af, at man sidder og ser en film man selv bestemmer handlingen i.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce