Connery

Gran Turismo 7 har fået en udgivelsesdato

Det nye bilspil samler op på det bedste fra Gran Turismos bagkatalog

Gran Turismo er uden tvivl en af PlayStations store milepæle gennem årene - og introduktionen af PlayStation 5 i 2020, stod da også klar med en lille forsmag på spillet - der i forbindelse med PlayStations seneste showcase anno 2021, er blevet langt mere udpenslet.

'The Real Driving Simulator' udkommer i syvende udgave med Gran Turismo 7 den 4. marts 2022, og spillet bliver både tilgængeligt på PS4 og PS5-konsoller. 

I forbindelse med annonceringen af udgivelsesdatoen, kunne PlayStation dele en bred vifte af detaljer om det kommende bilspil. 

ANNONCE
Gran Turismo 7

Her gjorde man at stor nummer ud af, at beskrive spillet som et, der trækker på Gran Turismo-franchisens store arv - legacy - i udvalget af spilfunktioner, som bliver tilgængelige. 

Det betyder blandt andet at GT kampagne-moden er tilbage, med fokus på individuelle spiloplevelser, hvor spilleren kan køre igennem sin egen karriere, og stige i graderne fra begynder til mesterracer. 

Der bliver også gjort endnu mere ud af mulighederne for at tweake på spillet store bilgalleri, og foruden den kendte mulighed for at tune og finjustere vognen, kan man også slå sig løs med udsseendet via lakeringer og stafferinger. 

Der er også en heftig foto-mode, som lader brugere lege med den imponerende grafik, som lader folk lege fotografer med spillets udvalg af biler, på tværs af mere end 2500 foto-"lokationer" i 43 lande. 

I spillet kommer der også en lang række historiske løb, som blandt andet Trial Mountain og High-Speed Ring, sammen med et kæmpe udvalg af verdens rigtige racerbaner. 

Spillet har også endnu mere imponerende muligheder for at opleve forskellige vejrtyper, og spillets vejrsystem er basseret på enorme mængder af meteoroligske data. 

Hvor mange biler der vil være tilgængelige i spillet, ved lanceringen af Gran Turismo 7 er endnu ukendt, men forhåbentlig noget, der bliver offentliggjort inden da. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce