Connery

GoT-skuespiller blev næsten fyret, da hun opdaterede sit CV inden optagelserne

Yara Greyjoy-rollen var tæt på at ryge videre til den næste i rækken.

Hvis der er noget, man skal passe på med her i denne verden, så er det at lave spoilers for Game of Thrones. Udover at det rent faktisk ødelægger overraskelsen for folk, som ikke har set det nævnte afsnit endnu, men også den enorme shitstorm du kan få, hvis du taler over dig – hvad enten det er dine venner, eller internettet.

Selv ikke skuespillerne må sige de mindste detaljer om kommende afsnit og sæsoner. Det lærte Gemma Whelan, som spiller Yara Greyjoy, på den hårde måde. Da hun blev tilbudet rollen, fik hun ikke nogen besked om, at hun skulle tie stille omkring det.

ANNONCE
GoT-skuespiller blev næsten fyret, da hun opdaterede sit CV inden optagelserne

Så hun valgte at opdatere sit online-resume, og internettet gik en smule amok på godt og ondt. Efter følgende fik hun et opkald af en HBO-producer – som hun selv udtaler i et interview med The Times:

The first lesson I learnt was when I first got the job. No one told me to keep quiet about it. I just thought it was normal to pop it in my Spotlight entry, so I wrote on my CV, “This summer, Gemma will be playing Yara Greyjoy in Game of Thrones.” And the internet went nuts. One of the lovely, lovely producers on Thrones called me into his office and said, “This is very serious. We almost can’t employ you because of this.”

Hun har ikke ligefrem haft de største roller op til de nyeste sæsoner af Game of Thrones, men skaberne af serien går virkelig meget op i det. Heldigvis fik hun lov til at beholde jobbet, men det agerer nok advarsel for andre skuespillere om ikke at sige det mindste til nogen.

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt