Connery

GoPro HERO4 Session

Mindre og billigere, og mindre

GoPro HERO4 Session

GoPro HERO4 Session er det mindste kamera, fra actioncam-kongen nogensinde, og det er netop røget til butikkerne for en uge siden. 

Men er det både mindre OG bedre?

Nope. Som navnet antyder, er det lille GoPro i familie med den nuværende modelserie 4, og HERO4 er stadig storebror, og vinder på features. Session-kameraet byder stadig på full-hd optagelser, men dog med en halveret framerate, så forvent ikke bedre film..

Hvorfor så overhovedet anskaffe sig et?

I don't know, måske vil du ikke gå ned på udstyr. Det der er åbenlyst, er at kameraet kun fylder cirka en tredjedel i forhold til storebror, og det gør kameraet mere håndterligt, og knapt så udsat, ved vilde optagelser, og det er sgu meget lækkert, især hvis det i forvejen er optagelser der består af en stor del rystelser og bevægelser. 

Session-kameraet deler beslag med de andre GoPro gadgets, og det betyder at dine dyre montage-clips, hjelme og seler stadig kan bruges, og det er sgu meget lækkert. 

ANNONCE
Specifikationer og info

Du får: Et lille vandtæt kamera med enknapsbetjening, video i 1080p60 kvalitet, og 8 megepixels billeder - og det er ikke helt skidt.

Videooptaglesen kører desuden i loop, indtil du trykker stop, det gør det lettere at sortere i materialet, og så snart der sker noget seværdigt, fyrer du stopknappen af. 

Prisen: 3.299,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce