Connery

Googles nye generation af smartphones satser stort på AI-funktioner

Google udvider Pixel-serien med fire nyheder fyldt med AI-features

Google har netop løftet sløret for deres nyeste tilføjelser til deres hardware-familie. Under det årlige Made by Google-event i New York blev to nye smartphones, Pixel 8 Pro og Pixel 8, præsenteret, sammen med det helt nye Pixel Watch 2 og en opdateret version af Pixel Buds Pro. 

ANNONCE
Googles nye generation af smartphones satser stort på AI-funktioner

"Made by Google"

"Vi er på vej ind i en ny æra," siger Jesper Vangkilde, kommunikationschef for Google i Danmark. Alle de nye enheder kommer med avancerede AI-funktioner, der skal gøre livet lettere og mere underholdende for brugerne.

Pixel 8 og Pixel 8 Pro

Begge de nye Pixel-telefoner kommer med den nyeste ML(Machine Learning)-drevne processor, Tensor G3, og kameraet er også blevet forbedret. Med 50 megapixels og nye linser lover Google endnu bedre foto- og videokvalitet.

Det er tydeligt at Google fokuserer skarpt på kunstig intelligens. Under Google-præsentationen blev der godt nok talt en lille smule hardware, men størstedelen af taletiden faldt på nye og kommende AI-features, der skal gøre blandt andet hverdagen og kamera-oplevelsen sjovere, lettere og mere effektiv. 

Funktioner som ‘Magic Eraser’ der blev introduceret forrige år, er også med i en forbedret version på de nye modeller (Magic Eraser-funktionen, der gør det muligt at fjerne uønskede elementer på fotos du har taget) det samme gælder 'Best Take' der skulle løfte ikke bare din egen selfie men også gruppebilleder, til et helt nyt niveau. En helt ny feature ved navn ‘Magic Editor’, der vil tillade brugerne at ændre på elementers placering og størrelse i billeder med lethed, var også på tale. Nogle af disse AI funktioner vil være tilgængelige på de nye Pixel-modeller fra lanceringen, mens flere kommer med en en softwareopdatering i december måned 2023. 

ANNONCE
Pixel 8 Pro - Googles nye generation af smartphones satser stort på AI-funktioner Pixel 8 Pro

Den helt store enabler for de nye AI-funktioner er den seneste generation af Googles egenudviklede Tensor-chip, der med årets Pro-model kommer med direkte AI-"motorer" integreret i chipsættet. 

Andre features i den nye topmodel fra Google tager form i en integreret temperatursensor, der har et væld af funktionelle og tænkte formål - og så er der også blevet plads til den mest lysstærke skærm i en Pixel-mobil til dato, "Super Actua" displayet, der med en lysstyrke på 2400 nits tangerer topmodeller fra Apple og Samsung, der normalvist er kendt for at levere helt sublime skærmoplevelser. 

Pixel 8: Priser og tilgængelighed 


Pixel 8 kommer i farverne hazel, obsidian og rose, mens Pixel 8 Pro vil være tilgængelig i farverne bay, obsidian og porcelain.

Pixel 8: 6.199,- for 128 GB og 6.799,- for 256 GB
Pixel 8 Pro: 8.499,- for 128 GB og 8.999,- for 256 GB

ANNONCE
Pixel Watch 2 - Googles nye generation af smartphones satser stort på AI-funktioner Pixel Watch 2

Pixel Watch 2

Med lanceringen af Pixel Watch 2 gør Google sin debut på det danske wearables-marked.

Uret kommer med Googles mest avancerede AI-pulsmålingsteknologi og en række andre funktioner, der inkluderer påmindelser om træningspas og stressadvarsler. Googles opkøb af Fitbit spiller stort ind i udviklingen af både forrige, men også denne generation af smartwatch fra Google, og det ser ud til at uret gemmer på et trick eller to, som vi kigger nærmere på inden længe. 

Wifi-model: 3.090,-
LTE-model: 3.490,-

Pixel Buds Pro

Pixel Buds Pro, Googles opdaterede trådløse høretelefoner, byder på forbedret opkaldskvalitet takket være Googles Clear Calling-teknologi. Desuden kommer de ganske habile buds nu også i nye farver, der matcher de nye Pixel-modeller. Læs vores første anmeldelse af Pixel Buds Pro her

Pris: 1.700,-

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce