Connery

Googles 'Circle to Search' er en ny måde at søge på

Googles nye søgefunktion skal gøre det lettere at finde alt fra din mobil

Navnet siger næsten sig selv - Circle to search - slå en cirkel om det du søger information på, for at beynde din søgen. 

Den nye søgefunktion blev offentliggjort af Google, sammen med præsentationen af de nye Samsung Galaxy S24-modeller, og funktionen, den skulle lande på dansk til udvalgte Android-modeller allerede den 31. januar 2024. 

Google selv kalder funktionen for 'et nybrud i internetsøgninger i form af Android-funktionen circle to search'. 

 

Vent, hvad?

Okay, en lille forklaring fra Googles side følger: Circle to Search aktiveres ved at holde hjemmeknappen eller navigationsbaren på din Android-telefon inde et par sekunder. Derefter kan du med en finger tegne en cirkel om hvad som helst på din skærm. 

Du kan også bruge funktionen ved at fremhæve, ’tappe’/klikke eller fx skrive et relateret spørgsmål henover et billede for at specificere din søgning og finde svar på mere komplekse spørgsmål. Når du er færdig med at søge, swiper du blot væk igen, og så er du tilbage, hvor du startede.

Om funktionen er direkte revolutionerende, er svær at spå om - men den virker som en slags AI-udvidet funktion af googles billedsøgning, og vi er spændte på at se den i aktion.

I første omgang rulles funktionen ud på følgende Android-modeller: Google Pixel 8, Pixel 8 Pro og den nye Galaxy S24-serie fra Samsung. 

Dog forventer vi at funktionen inden alt for længe, vil finde vej til mange flere mobiler. 

ANNONCE
Circle to search
?si=SkRNYLeqtkbcnwVD
Del

Seneste nyt