Connery

Googles billedgenkendelse har lært sig selv inception!

Søgefunktionen ser ansigter og mareridtsdyr over alt!

Googles søgemekanisker er så avancerede, at det er svært for de fleste at forstå. Det gælder ikke bare den almindelige tekstsøgning, men også stemmesøøgning, videosøgning, lydsøgning og ikke minds billedsøgning...

Lige præcis Googles billedsøgning, er der kommet en spændende, officiel blogpost omkring. Den handler om Googles billedgenkendelsesfunktion, og hvor kraftigt det egentligt er.

ANNONCE

Inceptionism

Googles genkendelsesfunktion er toptunet, og det er derfor, at du for eksempel kan finde et billede af en hund, selvom det ikke står som tekst nogen steder. Men hvis man ved 'en fejl' skulle komme til at skrue op for genkendelsen, bliver søgemaskinen overstimuleret.

I galleriet kan du se en række kendte malerier, og fotos, der er blevet udsat for det, som Google kalder inceptionism.

I billederne ser søgemaskinen ansigter, og ting der slet ikke er der, ud af de forskellige konturer på billedet. Blandt andet bliver et billede af en flot skyhimmel fyldt med fugle. Munchs 'Skriget', bliver til en mareridtsagtig scene, med hundemennesker, en motorvej med biler og fuglemonstre over alt. 

Det er både vildt fascinerende, men samtidigt også skræmmende, på den der "hvad har de puttet i min drink" måde. Du kan læse i bund omkring fænomenet, på Googles blog.

ANNONCE
Del

Seneste nyt