Connery

Google lancerer deres Pixel smartphones i Danmark

Officielt: Google smartphonen indtager Danmark

Google har længe været en stor spiller på smartphone-markedet - først i form af styresystemet Android, der står som det store primære alternativ til Apples iOS-iphones - men selve hardwaren er har Google også sat ind på. 

Googles rejse til at producere selve det fysiske produkt har været en smule snørklet. Tidligt i processen udliciterede man først Google Nexus brandet til fabrikanter som LG, Samsung, Motorola og Huawei, mens Pixel-brandet i første generation blev udviklet af HTC.

Siden da er udviklingen og produktionen af Nexus-smartphones blevet taget ind i eget hus, og mens de seneste Google Pixel smartphones kun har kunnet findes i Danmark som parallelimport, er den kommende Google Pixel 7-serie nu officielt blevet bekræftet til dansk lancering. 

ANNONCE
Nexus 7 Pro - Google lancerer deres Pixel smartphones i Danmark Nexus 7 Pro

Her er de tre nye Google smartphones

Google lancerer to forskellige modeller på det danske marked: Topmodellen Pixel 7 Pro, Pixel 7 og den mere budgetvenlige Pixel 6a. 

De nye smartphones fra Google er ikke rene kopier af de øvrige Android-mobiler der findes på markedet - med Pixel 7-modellerne, spiller Google sig ind som chipproducent, med den nyudviklede Tensor G2, som skal spille op mod Android-darlingen Qualcomm Snapdragon, der benyttes i andre flagskibsmobiler over en bred kam. 

Pixel 7 Pro er en flagskibsmodel med 6.7" QHD+ OLED-skærm, 12 GB RAM, op til 256 GB lagerplads og 72 timers batteritid - i denne model er kameraet også en stor faktor. Google benytter et triple-system der blandt andet giver op til 10x optisk zoom. 

ANNONCE
Nexus 7 - Google lancerer deres Pixel smartphones i Danmark Nexus 7

Pixel 7 har en 6.3" FHD+ OLED skærm, 8 GB RAM, op til 256 GB lagerplads og kan med ekstrem batterisparefunktion også snige sig op på 72 timers batteritid. 

Denne model har dual-cam med 50 MP opløsning og 2x optisk zoom.

Nexus 6a - Google lancerer deres Pixel smartphones i Danmark Nexus 6a

Pixel 6a er den mest budgetvenlige model - og modsat 7 -serien drives den af forrige generation af Googles Tensor-chipset. Den er udstyret med en 6.1" skærm, 6 GB RAM, 128 GB lagerplads og så lander prisen altså på moderate 3.699 kroner.

Pris og tilgængelighed

Googles nye smartphones forhandles i Danmark fra den 13. oktober 2022

  • Pixel 7 Pro (128 GB) - 6.999 kroner
  • Pixel 7 Pro (256 GB) - 7.799 kroner
  • Pixel 7 (128 GB) - 4.999 kroner
  • Pixel 7 (256 GB) - 5.799 kroner
  • Pixel 6a - 3.699 kroner
ANNONCE
Del

Seneste nyt