Connery

Gør mobile sommerklar med trendy mobilcover

Telefonen er en accessory, og ligesom andre accessories skal den passes og plejes. En måde at gør sin smartphone sommerklar på, er ved at købe et frisk og trendy mobilcover

Sommeren er over os, og det betyder, at nye trends endnu engang rammer landet, og klædeskabets indhold i mange hjem får tilføjelser til mange tusinde kroner.

En billigere opfriskning af de, for nogen, livsnødvendige accessories er et nyt mobilcover til sin iPhone eller Samsung. Smartphonen er noget af det vi danskere bruget absolut mest tid på, og den ligger ofte fremme til frit udsyn for omverdenen på diverse caféborde landet over. Herunder følger tre bud på, hvad man skal kigge efter på et mobilcover, så man følger sommerens trends. 

Det sporty look
De har i en længere periode, og vil formegentligt være det længe fremover, været populært med det sporty look. Her kan man især kigge efter ting med print på, da det virker som om, at print, som det ses hos kendte mærker som for eksempel Supreme, bliver ved med at være meget populært blandt befolkningen. 
Den sporty reference kan også fås gennem logoer fra sportsklubber. Det kræver ikke nødvendigvis en tilknytning og at man er ekstrem sportsentusiast, men mange sportsklubber får lavet fedt merchandise, i farver og mønstrer, der ville klæde de fleste smartphones. 

Designsamarbejdet
En trend der var helt tydelig gennem 2017, var store designsamarbejder mellem kunstnere på den internationale scene. Og det kan bare noget specielt, når en stor international kunstner, går ud og laver et samarbejde med et brand, der måske ikke er så kendt, eller mindre hipt end hvad man normalt ville forbinde kunstneren med. 
Kan man finde et mobilcover i et collab mellem en stor kunstner og et kendt mærke, får man ikke bare et fedt mobilcover, man får højst sandsynligt også et mobilcover der er unikt, og som ikke nødvendigvis produceres i store antal, og igen og igen. 

Det rustikke look kan stadig noget
Det er ikke mange år siden, at det rustikke og rå look, blev en stor og sidenhen integreret den af modebranchen. Og det rustikke, lidt retro look kan virkelig også noget. Det er ikke nødvendigvis lige så definerbart et look eller en trend som andre trends er det, men når man ser det, er man ikke i tvivl. 

På mobilcovers kunne det typisk handle om print, der giver et råt og ubehandlet look, et cover der ikke er så poleret og fancy som mange andre. Det rustikke og retro look går måske aldrig af mode, og kan man finde det helt rigtige mobilcover, måske endda i genbrugsbutik, så har man virkelig ramt hovedet på sømmet. 

Mode er et relativt diffust område at bevæge sig ind på, for det er så forskelligt, hvad man som individ føler er det rette for en selv. Og disse ’trends’ er meget omskiftelige. For nogle er det vigtige, mens et mobilcover for andre, udelukkende handler om praktik, mere end om udseende. Uanset hvad, er et mobilcover en god investering, så smartphonen ikke ender til reparation. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce