Connery

Godt nytår fra redaktøren

Så kom det endelig, det nye år!

Godt nytår fra redaktøren

2011 kommer til at byde på mange udfordringer. For Danmark, for kongehuset og for nyhederne. Nok mest nyhederne, som skal dække endnu et valgår med rødt og blåt øregas. For Connery.dk kommer der også en masse udfordringer.



Fuld af tid…

Nogen af jer, som læser med, tror sikkert, at vi tjener kassen på, at skrive om damer, druk og biler? Sandheden er, at vi igennem de sidste mange mange år, har knoklet fuldtid 37 timer om ugen i et day time job ved siden af Connery.dk. Imidlertid kan ingen holde til en 80 timers arbejdsuge for evigt. Vi må også sande, at 11 år med druk og Connery.dk har sat sine spor. Derfor har vi besluttet os for at stoppe!

Det ville være fantastisk, at kunne gøre det den 26. januar på Connery.dk’s 11 års fødselsdag – men af praktiske årsager bliver datoen den 1. februar. Det kommer til, at blive mindet i stilhed med en flaske champagne, et par håndmadder og et stille veltilfreds suk, inden vi træder ind i vores nye liv.




Vores nye liv

Fra d. 1. februar bliver Connery.dk ikke kun et hobbyprojekt, som vi kaster os over efter aftensmaden. Vi har nemlig kvittet day time jobbet og satser hus og hjem, bil og sikkert også en masse, som vi ikke har fundet ud af endnu på projekt Connery.dk.

Vores mantra må blive at: ”det skal sgu nok gå! Sex, damer, sprut og biler sælger vel lige meget, hvilken finanskrise der rammer landet…”



Hvad betyder alt det her, tjener I nok til det og hvor er nytårs damerne?



Helt grundlæggende kommer det til at betyde:

- Kodeklovnen får 37 timer at kode Connery.dk pr. uge versus 8 i dag.

- Vi får tid til at lave rapportager, interviews, udvælge Connerybabes, teste sprut, lave events, skrive flere artikler

 

...i den sidste ende, munder det ud i, at vi bliver det eneste rigtige medie for mænd i Danmark!

Tjener vi nok penge til at få en fornuftig løn? Nej ikke endnu, men hvo intet vover intet vinder... Heldigvis har vi en bank, der tror på, vi kan få det til at lykkedes!

 

Hvad fremtiden ellers bringer for 2011 af ting og sager, er svært at skyde sig ind på.



Én ting er dog vigtigt at få sagt: "Connery.dk vil stadig være et medie for dig, med dig… Forskellen bliver bare, at uden dig, så har vi ikke længere noget sted af bo!"

 

Så tak fordi du følger projekt Connery.dk, vi håber du vil støtte op og hjælpe os med mission Connery.dk igennem 2011 – uden dig var vi intet!

 

Og til dig der læste med så langt, så skyder vi nytårspigerne (i flertal) Lørdag d. 8. januar og har dem forhåbentlig på allerede i næste uge.

Godt nytår!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce