Connery

Gode tasker: Kintobe fører bæredygtigheden frem på kollektionsbasis

Målet er 100% bæredygtighed

Taskebrandet Kintobe? Dem kender du da godt, ikke?

Hvis ikke, så skal du være undskyldt - indtil nu. 

Kintobe er et nyt dansk taskemærke, der havde fornøjelsen af, at skulle lancere deres første kollektion i maj 2020 - lige midt i Corona-land. 

Ikke en nem opgave, men lanceret blev der - og nu er parret bag Kintobe klar med en ny kollektion.

Kintobe er ude på en mission om at skabe en mere rummelig verden - og her tæller bæredygtighed både på den menneskelige og naturens konto. Selvfølgelig vil de også gerne sælge tasker, og der er det heldigt, at deres produkter er ret lækre!

Kintobe udfordrer sig selv, ved at forsøge at gøre hver eneste lancering en anelse mere bæredygtig en den forrige, en ikke-let opgave, for langt det meste af materialerne er lavet af genanvendte og miljøvenlige dele.

ANNONCE
Kintobe Sidewalk Collection - Gode tasker: Kintobe fører bæredygtigheden frem på kollektionsbasis Kintobe Sidewalk Collection

Sidewalk Collection

Kintobes nyeste kollektion hedder "Sidewalk Collection, og i kollektionen har de arbejdet med den fransk/italienske designer Pascal Nuzzo, der arbejder freelance - og blandt andet har designet en taskekollektion fra Jean Paul Gaultier.

Sidewalk består af tasker i fire forskellige størrelser. 

Den rummelige og versatile "Alex" er en roll-top rygsæk, mens "Hugo" er en god basis packpack. 

"Camille" er en fornuftig størrelse messenger bag, og "Elle" er en bæltetaske, eller crossbag, eller hvordan du nu ellers kunne forestille dig at bære den... Fotos herunder.

Tjek det nærmere ud på Kintobe.com

ANNONCE
Kintobe Alex roll-top backpack - Gode tasker: Kintobe fører bæredygtigheden frem på kollektionsbasis Kintobe Alex roll-top backpack
Kintobe Hugo backpack i forskellige farvevarianter - Gode tasker: Kintobe fører bæredygtigheden frem på kollektionsbasis Kintobe Hugo backpack i forskellige farvevarianter
Camille Messenger - Gode tasker: Kintobe fører bæredygtigheden frem på kollektionsbasis Camille Messenger
Elle Pouch - Gode tasker: Kintobe fører bæredygtigheden frem på kollektionsbasis Elle Pouch
Del

Seneste nyt