Connery

Goal Zero Venture 30 Solar Recharging Kit

Perfekt til vildmarken, eller Pokémon-jagt!

Hvis du er afsted i længere tid, uden afgang til strøm, er en powerbank efterhånden et must. Og hvis du er langt fra civilistationen, er det møghamrende belejligt, også lige at have et lille solpanel med, så du kan lade den op on the go. 

Sådan et sæt, er det man finder i Goal Zeros Venture 30 kit, der kombinerer en slagfast, vandtæt 8700 MAh powerbank og et transportabelt solcellepanel på 7 watt. 

Venture 30 kittet har en IPX6 rating, der betyder at den er rimelig modstandsygtig overfor dårligt vejr - også selv om du helst vil rende rundt i solen, så du kan sluge en masse gratis strøm via solpanelet. 

Jeg havde fornøjelsen af at teste kittet af i Norge, i forrige uge. Når man render rundt oppe i bjergene, er det en lækker lille sikkerhed, at vide at man har strøm til sine gadgets. Solpanelet er kan foldes ud, og fordelagtigt monteres på en rygsæk eller en teltdug. 

Det tager godt 9 timer i solskin at lade powerbanken fuldt op, men mindre kan også gøre det, hvis du sidder i en kneben situation. 

ANNONCE

Kittet har en virkelig lækker kvalitet, og kan sagtens anbefales til udendørs brug. Sættet var ganske godt bevendt på solskinsdage oppe i de norske fjelde. Men. Jeg har fundet en endnu vigtigere situation, hvor sættet er helt perfekt. 

Med udgivelsen af mobilspillet Pokémon Go, har der nemlig aldrig været så seriøs brug for ekstra powerbanking. App'en der gør hårdt brug af augmented reality og kameraet, sluger nemlig batterier til morgenmad. Derfor er Venture 30 kittet den helt perfekte gadget til alle pokémontrænere derude. Både ung som gammel! 

ANNONCE
Goal Zero Venture 30 Recharging Kit

Pris: 1.499,- kroner

Hvor: Find det ved Playground

Del

Seneste nyt

Annonce