Connery

Go Pro Hero 3 [Anmeldelse]

Verdens bedste aktion kamera har for nyligt fået en storebror, eller nærmere tre af slagsen. Go Pro 3 White, Silver - og Black Edition er født.

4 ud af 6 stjerner

Der er sket en del siden lancering af Go Pro 2-kameraet, og især i tilbehørssektionen ser vi nu en stor udvikling, med ting som fjernkontrol og livestream.
For at starte et sted, så lancerede Go Pro i slutningen af 2012 en app til både Android – og iOS-platformen, som gør håndteringen af kameraet en del lettere og mere cool.
Med indbygget Wi-Fi og Go Pro-applikationen er det nu muligt at styre kameraets funktioner og samtidig live-streame til den enhed, der styrer kameraet. Bruger man ikke applikationen, kan man også anskaffe sig en fjernbetjening som kan håndtere op til 50 kameraer ad gangen.

ANNONCE
gopro.com - Go Pro Hero 3 [Anmeldelse] gopro.com

Billede og video

Go Pro lover at kameraet er blevet hele to gange så godt som sin forgænger, og selvom jeg kun har haft fingre i ”sølv-udgaven”, så synes jeg bestemt det lover godt. Med 12 megapixel kamera og mulighed for at optage fuld HD (1920x1080 pixels) med 30 billeder i sekundet, er der bestemt lagt op til sjov.

Den garvede bruger vil nu opdage, at Go Pro 2 havde præcis samme opløsning og billedrate, hvilket også er sandt, men nu er muligheden for at skyde 960p med 48 billeder i sekundet der også. Udover dette er den konkrete forskel fra 2 til 3 (sølv), at kameraet nu også har indbygget wi-fi, som gør det kompatibelt med applikationen og fjernbetjeningen.

Kigger man på storebror Black edition, og det kan man ikke komme udenom, så er det her vi ser den fordobling i kvalitet som Go Pro lover. Med 12 megapixel kamera til billeder og helt op til 4K (3840×2160 pixels) opløsning i video, dog med beskedne 15 billeder i sekundet, så snakker vi alvorlige størrelser. Ydermere er det nu også muligt at skyde video i WVGA-opløsning med 240 billeder i sekundet.


Størrelse, hardware og lyd

En ting som ikke er fordoblet, men derimod skrumpet væsentligt, er størrelsen på kameraet. 30 % mindre og hele 25 % lettere gør også kameraet mere behageligt at have på hovedet, på brystet og ja, såvel på skistaven.
ANNONCE
provideocoalition.com - Go Pro Hero 3 [Anmeldelse] provideocoalition.com
Go Pro valgte også, efter Go Pro 2’s knap så gode lydkvalitet, at prøve med en ny slags teknologi og det må man sige at have virket. Jeg oplevede langt fra så meget ”støj” fra kameraet når det stødte mod ting, som den ubehagelige lyd Go Pro 2 gav fra sig.
 

Så det ….

… er helt bestemt stadigvæk et fantastisk kamera, trods den ikke så store opgradering med hensyn til White – og Silver edition.

Har du nu tænkt på at anskaffe dig et Go Pro, men ved ikke helt hvilket, så kan jeg give et par vise ord med på vejen. Go Pro 3 Black Edition er bare lige det bedre og du får muligheden for at optage i knivskarp kvalitet. Dertil får du pakken med kameraet inklusiv Go Pro Remote som en lille ekstra bonus.

Så skal du på skiferie i uge 7, så er den her gadget efter min mening obligatorisk legetøj til turen!

Har du endnu ikke helt styr på hvad du kan få ud af kameraet, så nyd Go Pro’s egen promovideo:
ANNONCE
Kamera venligst udlånt af Blacksnow.dk - Go Pro Hero 3 [Anmeldelse] Kamera venligst udlånt af Blacksnow.dk
Kamera venligst udlånt af Blacksnow.dk
Del

Seneste nyt

Annonce