Connery

Glenfiddich leder efter Danmarks vildeste bartendere

Har du evnerne og fantasien til at overgå alle andre?

Glenfiddich er på verdensplan en af de mest populære whiskyer af single malt-typen, som har sin herkomst i det herlige, skotske landskab med traditionelle teknikker og sans for håndværk. Sidste år ville de gerne sætte fokus på, hvordan spiritusbranchen og måden at lave sprut såvel som drinks på kan varieres alt efter fantasiens grænser - derfor lancerede de en konkurrence i 2016, hvor en række bartendere skulle teame op med en valgfri partner for at løbe med titlen som Verdens Mest Eksperimenterelle Bartender.

ANNONCE
Glenfiddich leder efter Danmarks vildeste bartendere
Glenfiddich leder efter Danmarks vildeste bartendere

Sidste år vandt Nathan O'Neill fra New Yorks NoMad Hotel. Han tog titlen for sit samarbejde med kokken John Taube. Sammen skabte de en variation af kogte Glenfiddich-cocktails med brug af madlavningsteknikken sous-vide, hvor serveringen blev tilberedt under vakuum, der indkapslede saft og smag. De konkurrerende finalister arbejdede med kunstnere, der blandt andet tilførte keramik, videografi, spiselig kunst, osteproduktion, lydteknik, spil samt køkken- og møbeldesign til de eksperimentelle cocktails.

Nu starter konkurrencen atter op igen i forsøget på at finde en vinder i 2017, og et af finaleparrene skal i år være fra Danmark! Så hvis du mener, du har nogle skills til at tage drinksene to the next level, så bør du kigge nærmere på konkurrencen. I konkurrencen skal deltagende bartendere samarbejde med en ekspert fra et andet felt. Sammen skal de skabe en enestående servering, hvor eneste fællesnævner er Glenfiddich. I september bliver der afholdt mesterskaber i lande rundt om i verden, heriblandt Danmark. Finalistparrene inviteres derefter op på Glenfiddich Experimental Bartender Academy i Skotland, hvor de skal konkurrere om titlen som Verdens Mest Eksperimentelle Bartender 2017.

ANNONCE
Glenfiddich leder efter Danmarks vildeste bartendere

Ansøgningsfristen er den 10. september. Interesserede skal sende en mail med billede af deres servering og en beskrivelse på maks. 250 ord til Morten Barndorff Simonsen på mail [email protected]. Det danske vinderpar bliver fundet ved en konkurrence i slutningen af september 2017, mens den globale finale foregår på Glenfiddich Experimental Bartender Academy i Skotland i november 2017. 

Game on, guys!

ANNONCE
Del

Seneste nyt