Connery

Glædelig jul!

En tung julehilsen til jer alle

Glædelig jul... 

Jeg satte mig ned for at forsøge at skrive en blændende god julehilsen, der på en måde gerne skulle ramme jer lige i juleånden på den gode måde, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Hvorfor? Det er til gengæld noget jeg kan snakke længe om; mig mig mig. 

Jeg har nogle af de mest fantastiske barndomsminder om julen - perfekte juledage og aftener, med forventningsfryd, glade mennesker og smil og latter i hver en situation.

Men så fuckede livet med mig: Det er 10 juleaftener siden jeg sidst holdte jul med min far, og 4. juleaftener siden jeg sidst fejrede med min mor. De er begge gået bort.

Det har ikke været det samme siden. Til dels fordi de minder i mit hovede aldrig bliver mulige at genskabe, til dels fordi jeg er blevet en voksen mand. Det er mit gæt.

Et juleråd til: Den ligeglade, faderfiguren og juletossen

Det var hurtigt min tekst tog en lidt sørgelig drejning, og det er også derfor jeg droppede at lave den glade og over-the-top happy julehilsen til Connery-læseren. Det er jeg simpelthen ikke den rette til. Ikke op til jul, ihvertfald.

Glædelig jul!

Er du typen der sidder en opgivende situation over juleræset og har svært ved at sætte dig ind i en overjulet glad situation?

Smil med dem nær dig, der har fundet julehumøret. Så vil smilet helt sikkert finde din vej. (Husk at fyre den af med masser af julebryg og champagne de kommende dage.)

Glædelig jul!

Er du ligesom kommet videre end single-livets apatiske julefornemmelse?

Har du sat børn i verden, så burde min tekst ikke give dig for meget stof til eftertanke, for så er du forhåbentlig allerede igang med at give dine børn de bedste juleminder. Du vil ikke være den far der sidder og brovter og skuler ovre i hjørnet fordi julen "Kun handler om at tømme fars tegnebog".

Jul it up, for dine børn, mand!

Glædelig jul!

Er du en af de fantastiske mennesker der har alt overskud i verden, og ingen kvaler med julen?

Fantastisk - Jeg har også et råd til dig: Du har allerede planer om at gøre alle i din nærhed glade og elskede, men:

Gå ud og find en ekstra der har brug for noget juleglæde - Det kan være blandt hjemløse, du kunne sende en besked til en af de mange individer der har valg at bruge deres jul på at hjælpe andre, for eksempel de frivillige der sidder og passer børnetelefonen ved Børns Vilkår.

Du kunne også lede i det bagerste af dit tankelag, efter en person der kunne tænkes at ville få smil over et uventet juleopkald.

En lille julehilsen eller to

Glædelig jul til holdet bag Connery, både skribenterne, de tekniske kræfter og idémænd. Jeg håber I får en fantastisk jul på lige præcis den måde I har det bedst, og hvor I verden det end måtte være; København, Jylland eller måske en sandstrand et sted i atlanten.

Glædelig jul til vores venner, vores veninder og vores samarbejdspartnere - I ved hvem I er!

Glædelig jul til dig der læser dette. Om du er en af dem der deltager i diskussionstråden på artiklerne, deler og liker på sociale medier, eller bare læser og bliver ved - I er grunden til vi laver Connery, og uden jeres lyst til at læse og blive underholdt i sjov eller for omtanke, var vi her ikke.

Del