Connery

Girard-Perregaux og Aston Martin lancerer et eksklusivt grønt keramikur

Endnu en hyldest til Aston Martins motorsportsarv

Aston Martin og Girard-Perregaux har afsløret det næste ur i deres igangværende samarbejde, det første nogensinde grønne keramiske Laureato-ur, der fejrer partnerskabet mellem de to luksusmærker. 

Den eksklusive og limiterede udgave af uret fejrer Aston Martins forbindelse til farven grøn, fra dets tidlige motorsportsarv til nutidens Aston Martin Racing Green.

ANNONCE
Girard-Perregaux x Aston Martin - Girard-Perregaux og Aston Martin lancerer et eksklusivt grønt keramikur Girard-Perregaux x Aston Martin

Den grønne keramiske urkasse og armbåndet er inspireret af Aston Martins kraftfulde motorer, slanke konturer og lette konstruktion. Uret kommer i to størrelser, 42mm og 38mm, og er begrænset til henholdsvis 388 og 188 eksemplarer.

Urets design inkluderer et sæt unikke visere. Skive-designet har et mønster, der er inspireret af Aston Martins originale "AM"-logo fra 1921-1926.

ANNONCE
Uret lanceres i to størrelser: 42mm og 38mm - Girard-Perregaux x Aston Martin - Girard-Perregaux og Aston Martin lancerer et eksklusivt grønt keramikur Uret lanceres i to størrelser: 42mm og 38mm - Girard-Perregaux x Aston Martin

Aston Martins forbindelse til den grønne farve startede for mange årtier siden med British Racing Green, der repræsenterede Storbritannien i motorsport. Siden da har Aston Martin racingbiler konkurreret i forskellige nuancer af grønt, før de landede på den nu velkendte Aston Martin Racing Green.

Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition er ikke det første ur i samarbejdet mellem Girard-Perregaux og Aston Martin, der har eksisteret siden 2021 - men spørger du os, er det det mest interessante!

Det nye Aston Martin ur vil være tilgængelig hos udvalgte Girard-Perregaux-forhandlere fra juni 2023.

ANNONCE
Del

Seneste nyt