Connery

Gillette "Movember" Styler

Få nu styr på det der Movember overskæg!

Gillette "Movember" Styler
Gillette Fusion Proglide Styler
Personligt er jeg hoppet over Movember-overskægget i år, og sporter stedet et fuldskæg - mest fordi nu har jeg prøvet det andet i et par år, og jeg kommer til at ligne en eller anden crazy type når det kun er overskæg. 
Men uanset om du er til overskæg eller fuldskæg er det ret så vigtigt at få det trimmet, og det var derfor jeg slog min hånd omkring det nye kombinerede stylings/barberingsværktøj fra Gillette og Braun.

Det er altså en præcisionstrimmer med forskellige kamme til + et skærehoved. Selve styleren virker rigtig godt, og skæret er præcist samtidig med at den klejne størrelse gør det let at rette skægget til uden at lave uheldige træk fordi maskinen er for tung.
Der medfølger tre "kamme" så du kan trimme dit skæg i længden.

Proglide barberbladene er som vi kender dem, og skærer virkelig i bund - helt personligt kan jeg ikke lide at bruge vibrationsfunktionen når man barberer sig med blade, og jeg synes også at min barbering bliver bedre uden at maskinen ryster under barberingen - det er måske en smagssag.

Alt andet lige er det en ganske smart løsning at have trimmer og skraber i samme håndtag - og har du gang i noget skægvækst, er du nødsaget til at have en trimmer uanset om du er til skraber eller maskine - og er du til skraber, er det her en rigtig fornuftig kombipakke.

Det eneste minus er at maskinen kører på almindelige AA batterier, så dem skal du lige sørge for at have i nærheden, når du engang løber tør for strøm.

Se også: Interview med manden bag Movember

Mere SKÆG
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce