Connery

Gigantisk Allosaurus skelet forventes at indbringe 7.5 millioner kroner på auktion

Pynt til entréen?

Gigantiske fossiler af dinosaurus skeletter har det med at pryde verdens mest respekterede naturhistoriske muséer, men der er også private smaelre til den slags. 

Og nu ryger der en gigantisk Allosaurus på auktion. 

Det sker den 13. oktober i Frankrig, hos auktioneshuset Drouot, der afholder deres fjerde Naturalia auktion, hvor Allosaurus er hovedattraktionen. 

Skelettet er den største af de opdagede Allosaurus, den er 10 meter lang - 1,5 meter større end det estimerede gennemsnit for arten - og det eneste fossil der konkurrerer med dette, er en Allosaurus der bor på det amerikanske naturhistoriske museum i New York - men den er "kun" 9.7 meter lang.

Allosaurusen har flere tegn på kampskader, og takket være en undersøgelse med røntgenstråler, har forskere konkluderet, at netop denne Allosaurus har været involveret i en kamp med en af dens gigantiske rivaler. 

Fossilet der måler 3.5 meter i højden og 2.25 meter i bredden går under hammeren hos auktionshuset Drouot i Paris, den 13. september 2020 - med en forventet salgspris på mellem 1.000.000 og 1.200.000 euro.

Tjek det ud her

ANNONCE
Del

Seneste nyt