Connery

Ghostbusting part 2

Andel del af spøgelsesjægernes spændende tur

Connery"s faste ghostbuster team var igen på tur for at finde ud af om der var noget der rørte sig på den spirituelle side af dyrehaven.

Som i har læst i den første og spændende del af ghostbuster turen, var teamet nu nået til dyrehaven hvor mange slag er blevet slået og hvor mange store mænd er faldet. (hovedsageligt efter indtagelse af for meget alkohol, men faldet er de)
ANNONCE
Ghostbusting part 2
Dagens tur skulle gå lidt rundt i landet og til dagen var der hentet to gæstespøgelsesjægere ind. Ejeren himself: Jakob Neua Nørgaard og Michel et glimrende makkerpar der supplerede de to inkarnerede jægere udmærket. Det første stop på ruten er beskrevet i artiklen om søndermarken så den vil jeg ikke komme yderligere ind på her, men næste stop var dyrehaven nord for københavn.

Historien bag eremitageslottet i dyrehaven vil vide at der engang sad en greve til fange i slottet og han flygtede eftersigende ned i et hult træ hvor kongens blodhunde fandt ham og han blev hængt i selv samme træ. En ubehagelig og pinefuld død! Chradser havde til lejligheden lånt en ghostbusterbil og den blev behændigt parkeret udenfor den nordlige indgang til dyrehaven. Ind gik teamet og den mørke dyrehave virkede ikke venligt stemt denne aften. Den råkolde vind ramte de fire i hovedet mens de vandrede op ad den grusbelagte sti i det åbne landskab. Historierne var mage og de fire drenge var rimelig kæphøje på deres egne vejne. Over den første bakketop var de kommet da de kunne se det majestætiske slot i det fjerne, ifølge de seneste oplysninger bor der ikke nogen mennesker på Eremitageslottet, men denne aften var der lys på slottet, i sig selv skræmmende.

Sikkert ankommet til eremitageslottet gik teamet i gang med at lokalisere det hule træ hvor det efter sigende skulle spøge. Om det var antallet af spøgelsesjægere der gjorde udslaget eller om det var lugten af fire unge fyre klar til at tage på Jacques vides ikke, men det var ikke genfærd det vrimlede med denne aften i dyrehaven. Ikke engang en skide hare fik vi at se! Vi forsøgte os ellers både med vindueskigning og trespassing uden at det på nogen måde gav pote!
ANNONCE
Ghostbusting part 2
Det mest uhyggelige vi oplevede var en brianbil der kom kørende henad vejen denne nat i skoven i sig selv ikke særlig sært, men sært var det at den vej han kørte af endte i en låst låge og på den anden side af denne låge holdt vores ghostbusterride parkeret. Så de ville være nødsaget til at vende om og komme tilbage igen før eller siden, men det gjorde de ikke og det var sært. Meget sært.

Alt i alt en skuffende aften i dyrehaven for vores trofaste team. Men aftenen endte på Jacques hvor historien om genfærd er noget vi vender tilbage til... det spøger nemlig!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce