Connery

Geralt kæmper for at beskytte Ciri i spændende ny trailer til 'The Witcher' sæson 3

Tredje sæson splittes i to dele - de første afsnit er klar om lidt

Henry Cavill vender tilbage til Kontinentet om 3. 2. 1...

Vi er få dage væk fra Henry Cavills tilbagevenden som Geralt af Rivia i den kommende tredje sæson af Netflix-serien The Witcher. Den kommende sæson vil gå dybt ind i Kontinentets politik samt Ciri’s (Freya Allan) kræfter, og Geralt får den svære opgave at håndtere begge dele, samtidig med at han holder hende i sikkerhed. 

Den nye teaser giver os et godt kig på nye steder, der kommer til live fra Andrzej Sapkowskis verden. Vi ser Yennefer (Anya Chalotra) forklare, hvordan begivenhederne hidtil er forbundet, og at Ciri er i centrum for det hele - hvilket til gengæld får hele Kontinentet til at jage hende. Klippet teaser også "far-datter"-duoen, der kæmper sammen, noget fans har ventet længe på. Overordnet set ser den nye sæson ud til at være fyldt med action og hænderlser, der kommer til at ændre kursen for Ciri, Geralt, og Yennefers rejse.

Den første del af den planlagte to-delte sæson vil udforske "familiedynamikken" mellem Geralt, Yennefer, og Ciri, hvor de lever i en hytte ved en sø, hvor Geralt og Yennefer træner Ciri. Deres hverdagsliv kommer nok til et hurtigt stop, når Geralt går efter ildmagikeren Rience (Sam Woolf). 

Temaet for den nye sæson vil være Geralts neutralitet. Den har været en bærende faktor for Witcherens valg i de foregående sæsoner, og kommer snart på prøvelse: Fordi alle er efter Ciri, kommer vi formentlig til at se, at det ændrer hans perspektiv. Henry Cavill har tidligere talt om tredje sæson, hvor blandt andet forklarede: "Geralt har set, hvordan politik fungerer. Meget af det er utroligt egoistisk. Uanset hvilken side nogen er på, gør de tingene for deres egen skyld. Han tænker, 'Hvorfor skulle jeg vælge en side, når det samme kommer til at ske?'" Men hans kærlighed til Ciri og hans behov for at beskytte hende vil skubbe ham til at se tingene anderledes for en gangs skyld.

The Witcher Sæson 3 (Volume 1) udkommer den 29. juni 2023, mens anden del af tredje sæson kommer ud den 27. juli. Du kan se den nye teaser herunder:

ANNONCE
The Witcher 3 - Part 1 Teaser
Del

Seneste nyt