Connery

Geordie Shore er tilbage

MTV's bud på en omgang engelsk Jersey shore er tilbage...

ANNONCE
Geordie Shore er tilbage
Geordie Shore er tilbage. Et af de shows vi elsker at hade.

Vi kender vist alle sammen Jersey Shore, hvor en flok veltrænede kæmpebøffer med en IQ svarende til et udstoppet pindsvin festede, horede og sloges for åben skærm. Sammen med en flok lettere afklædte kvinder gjorde de MTV usikker, og kort efter blev englænderne nødt til at gøre det efter.

Projektet blev Geordie Shore, hvor vi følger en flok lignende festaber fra Nordengland rejse rundt til forskellige destinationer - Alt fra steriodebøffer, liderlige mandfolk og kvinder med silikonebryster fylder skærmen på MTV om aftenen mod weekendens afslutning -  og med hele fem sæsoner på bagen og en masse tømmermænd på cv’et, har folkene bag projektet nu afsløret en ny sæson på vej! Serien kommer enten til at foregå i Sydney, Australien eller hjemme i deres vante, engelske omgivelser og festen vil ingen ende tage.

Nu hvor Paradise Hotel har frarøvet os billige grin, bikinipiger og en masse drama efter Nicolas løb med trofæet, venter vi spændt på at se den sjette sæson af serien på MTV. Geordie Shore går all-in med sex, fest og rock-n-roll og hvis du ikke har fået dit reality-fix i lang tid, så kan serien uden tvivl slukke tørsten for et par år ud i fremtiden.

Du kan se et lille indblik i, hvad du enten har gået glip af, eller hvad du kan se frem til de næste mange søndage i videoen ovenover.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce