Connery

Gensyn med Jinx på flugt i ny teaser til Arcane sæson 2

Nu varer det ikke længe!

Netflix er på trapperne med sæson 2 af en af deres mest hypede animationsserier for tiden - vi snakker selvfølgelig om Arcane, som er den utroligt velmødte og anmelderroste filmatisering af spillet LOL, League of Legends.

Historien i Arcane udspiller sig i den dystopiske by Piltover og dens undergrundsby, Zaun. Serien udforsker oprindelsen og forholdet mellem to ikoniske figurer fra League of Legends: Vi og Jinx, som er søstre. De to søstre blev adskilt i barndommen, og deres liv tager meget forskellige retninger, hvilket fører til en voldsom konflikt, da de bliver voksne.

Sæson 1 var banebrydende på mange måder - ikke nok med, at den var med til at markere en æra, hvor filmatiseringer af spil til film og tv ikke nødvendigvis behøver at være en fiasko, så var animationsstilen banebrydende, skelsættende og med til at inspirere mange efterfølgende projekter i høj grad.

En visuel tour de force, som vi ikke kan vente med at få en ny sæson af!

Vi skal dog vente lidt endnu, før Netflix slipper tøjlerne for sæson 2 af Arcane - men i mellemtiden sørger de for at give små visuelle teasers til, hvad vi kan glæde os til.

Og det nyeste klip har selveste Jinx i spil - sidst vi så hende forvandlede hun en gemstone med hextech til en raketkanon pegende mod Piltover-rådet. 

Den nye teaser ser Jinx på flugt gennem de små gader i Zaun, hvor hun med sig har en mystisk pakke - vi må formode, at hun fik affyret raketten og kickstartet en borgerkrig og dermed elimineret den spinkle fredsaftale. 

Jinx kommer i en duel med en gruppe banditter, men Sevika kommer og spolerer balladen - det skal nok blive interessant at se, hvad næste sæson bringer. 

Sæson 1 handlede meget om Vi og Jinx' barndom og efterfølgende deres turbulente forhold som voksne - nu vil sæson 2 udelukkende fokusere på deres voksne liv og den efterfølgende kaos, der sker i kølvandet på den ulmende borgerkrig.

Tjek klippet ud herunder - Arcane sæson 2 får premiere til november:

ANNONCE
Del

Seneste nyt