Connery

Geniale gaver, der lægger op til bevægelse

Dette indhold er sponsoreret

Er du i den heldige situation, at du skal til at give en gave til en ung person her om snart? Det kan være, at der er fødselsdag, konfirmation eller andet? Så er det jo vigtigt at finde ud af, hvad du skal give i gave. Mange unge ønsker sig tøj, konsoller, mobiler og videospil i disse dage. Det er der som sådan ikke noget galt med. Men alle disse gaver lægger op til forholdsvis stillesiddende aktiviteter. Måske er du mere interesseret i at give en gave denne gang, der lægger op til fysisk bevægelse? Man kan ikke gøre unge vant til en sund livsstil tidligt nok. Og mange unge bevæger sig ganske enkelt for lidt nu til dags. Eller måske har modtageren et ønske om at bevæge sig mere? Derfor er det slet ikke en dårlig ide at pakke en gave ind, der fremtvinger noget bevægelse hos modtageren. Men måske har du tendens til at sidde lidt for meget fast i de gamle gaveideer og er en smule i tvivl om, hvordan du får noget bevægelse ind i gaven? Frygt ej! Vi guider dig selvfølgelig til en kort og konkret liste over gaveideer til den aktive unge. Eller i det mindste en gave, der kan prøve at gøre den unge aktiv.

Løbehjul

Har du overvejet at give modtageren et Løbehjul? Eksempelvis kunne du overveje et såkaldt trick løbehjul, der er meget oppe i tiden. Et løbehjul er om noget en gave, der i den grad lægger op til fysisk bevægelse hos modtageren. Og skulle vedkommende ende med at blive bidt af at lave tricks på løbehjulet, så er der en helt subkultur forbundet med det ala skateboard-kulturen. Her kan modtageren få nye venner, besøge lokale parker og blive ved med at udfolde sig aktivt. 

Et par løbesko

Et par fede løbesko kan være lige præcis det skub, modtageren har brug for. Med et par gode løbesko på fødderne, så er man mere motiveret til at komme ud i den friske luft og løbe nogle kilometer i løbet af ugen. Hvis resten af modtagerens interesser og aktiviteter foregår stillesiddende, så er løb et fantastisk supplement til at holde sundheden ved lige.

Medlemskab til fitness

En anden gave, der også lægger op til bevægelse og fysisk aktivitet, er et medlemskab til fitness. Giv vedkommende et gavekort til en længere periode i det lokale fitnesscenter. Det vil skubbe personen til at komme i gang med mere fysisk aktivitet. Og hvem ved? Måske bliver vedkommende bidt af det?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce