Connery

Genfødsel af en legende: 'Avatar: The Last Airbender' klar til ny live-action serie på Netflix

Efter en knap så succesfuld filmatisering i 2010 tager Netflix nu stafetten op med en lovende ny live-action serie af Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender er på vej i en ny live-action udgave, og denne gang ser det hele væsentligt bedre ud, end 2010 filmatiseringen. 

Avatar: The Last Airbender startede sit liv som en tegnefilm-serie på Nickelodeon, der løb over tre sæsoner fra 2005-2008, med stor succes. 

Det affødte et live-action filmprojekt, der blev malet store håb i, med den ombejlede instruktør M. Night Shyamalan, der på tidspunktet havde haft lidt udfordringer med den foregående film 'The Happening'. 

The Last Airbender-filmen fra 2010 blev ikke den succes man havde håbet på, og hvad der først var planlagt som en trilogi, blev hurtigt droppet igen af Hollywood.

I det tegnede univers levede Avatar videre, i den enormt populære sequel-serie 'The Legend of Korra', der løb over fire sæsoner, indtil franchiset igen blev lukket for en stund. 

At Netflix samlede franchiset op, for igen at forsøge sig med live-action, var lidt af et wild-card, der på tidspunktet virkede usikkert - men ikke længere. Netflix har nemlig udviklet sig en rigtig pæn track-record for at adaptere animationsprojekter til live-action, og det så vi senest med første sæson af One Piece...

Avatar: The Last Airbender bliver i det nye Netflix-format til en serie, ikke en film, og det giver plads til at bruge tid på opbygning af det fascinerende fantasy-univers, som omgiver historien.

Netflix har nu udgivet den endelige trailer til serien, der lander på streamingtjenesten den 22. februar 2024. 

ANNONCE
Avatar: The Last Airbender - Endelig trailer
?si=IOi5mAWMKaA5S2SJ
Del

Seneste nyt

Annonce