Connery

Genesis

Turn it on again...The tour edition

3 ud af 6 stjerner
release: 04 juni 07
medie: dobbelt cd
label: Universal
Genesis
Genesis er et af de største bands nogensinde, og i samme sværdvægtsklasse som også Rolling Stones og Police, som kommer til Århus i september. Så længe skal man heldigvis ikke vente på Genesis, da de allerede spiller i Herning Kongrescenter den 14 juni. Det er kun et af de stop de tager på deres store Europa turne, som starter få dage før i Finland, og stopper måneden efter i Italien.

I forbindeelse med selvsamme tour har de nu udgivet et dobbelt album, som også hedder Turn it on again / The tour edition. Hvorvidt numrene er de selvsamme som de påtænker at spille til koncerten, vil vi fortælle når connery.dk har været der, og set og hørt mestrene spille.

Indtil da kan man glæde sig over et album fyldt med deres store numre fra Trespass over Trick of a Tail begge fra halvfjerdserne til Congo fra deres album Calling all stations som udkom i 1997.
Hele 34 numre indeholder dobbelt albummet, så der er masser af numre at tage af, og ligegyldigt hvilken Genesis epoke man bedst kan lide, kan man være ret sikker på at finde det der.

Syndes man at kunne genkende albummet, er det fordi det er en genudgivelse af deres Greatest hits album som også hed Turn it on again. På det nye album er tracklisten dog ændret, samt at der er kommet en bonus cd med ekstra materiale oven i. Med undtagelse af The Carpet Crawlers 1999, er samtlige numre desuden nye 2007 stereo mixes, som giver en klar bedre lyd.

En anden god nyhed til alle Genesis fans, er at samtlige deres albums bliver genudgivet i en re-mastered 5.1 surround udgave. De vil blive udgivet af tre omgange. I april udkom derfor Trick of a Tail, Wind and Wuthering, ...And then there where three..., Duke og Abacab. I september kommer så Genesis, Invisible touch, We can't dance og Calling all stations. tidligt i 2008 skulle rseten så være tilgængelig og det er selvfølgelig Trespass, Nursery crime, Foxtrot, Selling England by the pound og The lamb lies down on Broadway.

Man kan ikke sige meget andet end at det er et super lækkert album, og et must i enhver rigtig Genesis samling, til dem som ikke er inkarnerede fans er der kun at sige, du blir det højst sandsynligt efter at have hørt de 34 numre, for ingen kan som Genesis fortrylle med en med deres musik, og tage dig med til steder du slet ikke anede fandtes.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce