Connery

Gears Of War 2 (Xbox 360)

Efteråret 2008 er et efterår med masser af spilnyheder. Et af det længe ventede spil, hedder Gears Of War 2. Vi blev lovet at spillet skulle blive forbedret på alle punkter. På trods af at 1’eren var en kæmpe succes, er det lykkedes for Epic Games, som står bag spillet, at løse opgaven.

Historie
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Gears of War 2's handling finder sted 6 måneder efter Gears Of War. Menneskehedens kamp mod de underjordiske væsner; Locust Horde, er nu blevet mere intens. Og kampen skal vindes nu, hvis menneskeheden skal overleve. Ligesom i 1'eren, skal krigshelten, Marcus Fenix føre sin deling Delta squad gennem en lang række hæsblæsende missioner.

Gameplay

Der er en lang række ting, som går igen i Gears Of War 2, hvilket på ingen måde gør noget. Alt andet ville have været en kæmpe skuffelse. Det geniale gameplay i 1'eren, var det, som spillet blev kendt for, og selvfølgelig skal det videreføres.
ANNONCE
Gears Of War 2 (Xbox 360)
I Gears Of War 2 er der i stedet for, blevet arbejdet på at forbedre en masse andre områder, for at gøre spiloplevelsen endnu vildere. Blandt andet er grafikken og animationerne blevet forbedret en hel del. Man bliver endnu mere opslugt af de mange blodige slag, mod de onde underjordiske væsner, end tidligere.

Historien og stemningen i spillet er virkelig gennemført og giver prikken over i'et, på dette geniale, sprængfarlige, og ekstremt blodige action spil.

Missionerne igennem spillet er godt varieret, hvilket betyder rigtig meget. I Gears Of War 2, finder kampene sted både under jorden, til lands, til vands og i luften. Et sammenkog af delta squads sarkastiske og humoristiske kommentarer og de super klamme effekter, gør at hver eneste mission er både nervepirrende, ekstremt underholdende, og får selv de mest hardcore horror freaks til at rynke på næsen. 

Man kunne dog godt ønske sig, at der havde været en smule forandring i udvalget af våben. Stort set alle våben er de samme som vi har set tidligere. Hvilket jeg synes er lidt skuffende.


Multiplayer
ANNONCE
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Gears Of War 2 indeholder også en multiplayer del, hvor man skal spille sammen med op til 10 andre spillere på Xbox live. Man spiller sammen 5 mod 5 hvor det ene team, er Delta squad og det andet team er de underjordiske monstre, kaldet Locust Horde.

Der findes forskellige spil typer,
men ens for dem alle er, at man spiller på teams 5 mod 5. Jeg kunne godt have ønsket mig en ganske traditionel death match. Men det må vi desværre undvære.


Konklusion


Gears Of War var en kæmpe succes, og Gears Of War 2 er endnu bedre. Det er helt klart den vildeste action oplevelse til konsol der er set til dags dato. Antallet af granater og kugler der bliver brugt i spillet må være noget lignende det dobbelte af hvad der blev affyret under 2 verdenskrig.
ANNONCE
Gears Of War 2 (Xbox 360)
De humoristiske og sarkastiske
kommentarer giver spillet en sjov undertone, så det hele ikke går op i masse mord (hvad det egentlig er), men samtidig bibeholdes den action fyldte stemning.

Spillet er noget længere end forgængeren, hvilket også var tiltrængt, da Gears Of War 1 var slut før man havde set sig om.

Spillet fortjener en karakter på 9/10.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce